Tarih: 25.04.2024 14:36

Hamburg Polisi, Pastor Patrick Klein'i Onursal Komiser Olarak Atadı

Facebook Twitter Linked-in

Hamburg Polisi, Polizeiverein Hamburg e.V. ile birlikte düzenlediği geleneksel yıllık resepsiyonda Pastor Patrick Klein'i Onursal Komiser olarak onurlandırdı. Bu prestijli unvan, Hamburg Polisi'ne özel katkılarıyla tanınan bireylere 1975 yılından beri veriliyor.

Schleswig-Holstein doğumlu olan ve teoloji eğitimini Kiel'de tamamlayan Pastor Patrick Klein, 2011 yılında Hamburg'un St. Jacobi Ana Kilisesi'nde göreve başladı. Klein, polis teşkilatıyla ilk olarak o dönemki Polis Ruhani Danışmanı Frank Rutkowsky sayesinde tanıştı ve 2015 yılında Rutkowsky'nin emekli olmasıyla bu göreve devam etti.

Hamburg Polisi'nde Klein'in, özellikle zorlu olaylarda ve bireysel ruhani danışmanlık görevlerindeki duyarlı yaklaşımı, teşkilat çalışanları arasında büyük saygı ve sevgi kazandırdı. Klein, bu saygınlığını ve güvenini kazanarak teşkilatın "kendi cemaati" olarak adlandırdığı bir isim haline geldi.

Hamburg Polisi için büyük bir gurur kaynağı olan bu atama, Klein'in teşkilatla kurduğu sağlam bağı ve değerini bir kez daha ortaya koydu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —