Tarih: 14.04.2024 20:29

Hamburg Fenerbahçeliler Derneği'nde Yeniden Mustafa Çömlek Dönemi

Facebook Twitter Linked-in

 

Hamburg Fenerbahçeliler Derneği, Fenerbahçe derneği salonunda düzenlenen 12. Olağan Genel Kurul ile üyelerini bir araya getirdi. Toplantı, İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

 Divan Başkanlığı'na Mesut Sipahi seçilirken, divan üyeliklerine Hamburg Beşiktaşlılar Birliği Onursal Başkanı Lütfü Kortağ ve iş kadını Esma Arslan getirildi.



Derneğin uzun süredir başkanlığını yapan Mustafa Çömlek, çalışma ve denetleme kurulu raporunun okunmasının ardından yaptığı konuşmada, "Derneğimize iki yıl daha başkanlık yapmak istiyorum. Daha sonra bu bayrağı gençlere teslim etmek istiyorum. Üye sayımızın artışı, özellikle gençlerimizin özverili çalışmaları beni mutlu ediyor. Fenerbahçe’mize layık bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz." dedi.



Çalışma ve denetleme kurulu raporunun üyeler tarafından kabul edilmesinin ardından yapılan seçimde, tek liste halinde giren Mustafa Çömlek yeniden Hamburg Fenerbahçeliler Derneği başkanı seçildi. Yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Mustafa Çömlek (Başkan), Mehmet Taner, Selim Kavcıoğlu, Önder Karakuş, Mahmut Çakallıoğlu, Hasan Yılmaz, Uğur Acun, Ahmet Koşan, Ali Gani, Güner Yılmaz, İrfan Gündoğan, Koray Özden, Gül Arık, Şenay Gemici, Murat Yıldırım, Tülay Cıbır, İlker Cingöz, Kamil Ok, Aykut Sarıkart, Osman Dere.



Seçimin ardından konuşan Mehmet Taner, derneğe katkı sağlayan herkese teşekkür ederken, Mustafa Çömlek ise yeniden başkanlığa seçen üyelere teşekkür etti ve diğer üyeleri Kongre üyesi olmaya davet etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —