Hamburg’da yaptığı yemek ve tatlılarıyla tanınan Yetiş Sibel Lakaplı Aşçı Sibel Kabak Selfmader by Sibel isimli restoranını hizmete açtı.
Hamburgluların Yetiş Sibel lakabıyla yakından tanıdığı Gaziantepli Aşçı Sibel Kabak, Mümmelmansberg semtinde Selfmader by Sibel isimli restoran açtı.
10 yıldır evinde kına, nişan, sünnet gibi mutlu günlerinde yemek ve tatlı çeşitleri yapan Gaziantepli Aşçı Sibel Kabak, restoranının açılışına katılan davetlilere kendisinin hazırladığı yemek ve tatlı çeşitlerini ikram etti.
Selfmader by Sibel’de 150 kişi bir arada yemek yiyebilecek.
“Evim işlerime yetmedi”
gazetehamburg’a konuşan Sibel Kabak “10 yıldır evimde vatandaşlarımızın özel günlerinde yemek ve tatlı çeşitleri hazırlıyordum. Semtte ve vatandaşlarımız arasında bana Yetiş Sibel lakabı takıldı. İşlerim büyüyünce evim işlerime yetmedi. Büyük oğlumun desteği ile bu restoranı açtım. Pazartesi dışında her gün açık olacak restoranımda haftanın üç günü kadınlara yönelik kahvaltı günü düzenlemek istiyorum. Sevenlerimizi, dostlarımızı restoranımıza bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.
Bavyera 2025 Yılı Uyum Ödülleri Sahiplerini Buldu
Almanya’nın En Büyük Kino Kongresi 2026’dan İtibaren Hamburg’da!