Tarih: 17.02.2020 00:01

Hamburg Fenerbahçeliler Derneği kahvaltı verdi

Facebook Twitter Linked-in

Almanya’nın Hamburg kentinde çalışmalarını sürdüren Hamburg Fenerbahçeliler Derneği geleneksel haline getirdiği yeni yılın ilk kahvaltısını verdi.


Hamburg’un iş, spor ve siyaset dünyasından çok sayıda seçkin davetli topluluğunun katıldığı kahvaltı Elazığ depreminde hayatını kaybedenler için saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı.
Derneğin yönetim kurulu üyesi Mehmet Taner’in açış konuşmasının ardından  Hamburg muavin konsolos Meltem Yulaf kısa bir konuşma yaparak derneğin çalışmalarında başarılar diledi.

 
’20.yılımızı muhteşem kutlayacağız’

2006 yılından bu yana derneğin başkanlığını yapan Mustafa Çömlek yaptığı duygusal konuşmada ‘ Ben çok değişik değerli arkadaşlarla görev yaptım. 20 yıl önce derneğin levhasını birlikte hazırladığım ve taktığımız arkadaşlar burada. Bu kahvaltının amacı, " Kuruluşundan itibaren bizlere destek veren tüm yol arkadaşlarımı anımsatmak istedim. 20. kuruluş yıldönümüzü görkemli bir şekilde  bir kutlamaya hazırlanıyoruz. 20. yıl kutlamasında her ay bir etkinlik yapacağız" dedi.

DERNEĞE KATKI SUNANLAR UNUTULMADI



Birlikte yenilen zengin menülü kahvaltının ardından kürsüye gelen derneğin kurucularından olan ve şu an başkan yardımcısı görevini yürüten Himmet Keklikci, " Derneğimizin çalışmalarını daha ileriye taşımak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Bizim için her arkadaş önemlidir." dedi.



Himmet Keklikci ve Başkan Mustafa Çömlek, başta derneğin onursal başkanı olan Mehmet Yalçın başta  olmak üzere, derneğe katkı sunmuş ve desteklemiş bulunan gerek dernek içersinden, gereksede dışarıdan destek veren kişileri tek tek ismi ile sahneye cağırarak tesekkür plaketi ve formalar verdiler.



 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —