Tarih: 25.11.2022 23:12

Hamburg Fenerbahçeliler Derneği, Tuncelili çocuklar için toplandı

Facebook Twitter Linked-in

Hamburg Fenerbahçeliler Derneği, Çocuklar Üşümesin Projesi Tunceli Projesi’yle ilgili olarak Hamburg’un Sternschanze semtindeki Nezih Ustam Restoranı’nda projeye destek veren iş insanları ve medya mensuplarının katıldığı yemekli bir toplantı yaptı.  
Etkinlik, Hamburg Fenerbahçeliler Derneği, 20.yıl etkinlikleri çerçevesinde, 26 Kasım Cumartesi günü düzenleyeceği Edip Akbayram konseri öncesinde gerçekleşti.



Toplantıda Hamburg Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mustafa Çömlek, projeye destek verenlere teşekkür etti.


Hamburg Fenerbahçeliler Derneği Basın Sözcüsü Mehmet Taner ise projeyle ilgili olarak şu bilgileri verdi: “12 yönetim kurulu üyemizin beş yüz euro katkı sunarak başlattığı, toplamda 409 bin 762 TL’ye mal olan Tunceli ve çevresinde yardıma muhtaç toplam bin 84 çocuğa yapılacak mont, bere ve atkı yardımını aralık ayının ilk haftasında bölgeye giderek dağıtmayı planlıyoruz. ‘Neden Tunceli?’ sorusuna cevabımız ise Tunceli’nin üniversiteye en fazla öğrenci veren ve okumaya en fazla ilgi olan şehrimiz olmasıdır. Projemize Fenerbahçe Kulübü ile istişare ederek ve başkanımız Ali Koç’tan aldığımız destek ile başlattık. Ayrıca bir aksilik olmazsa giyecek yardımının bölgede dağıtılmasında başkanımız Ali Koç da hazır olacak.”


İş insanları destek verdi 


Toplantıya katılan İş insanları Gürol Gür, Ertan Çelik, Ali Gümüş ve Yücel Al proje ile ilgili düşüncelerini açıklarken Fenerbahçe derneğinin başlatmış olduğu bu hayırlı çalışmayı yürekten desteklediğini söyledi. Hamburg Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Himmet Keklikçi ise cumartesi günü düzenlenecek Edip Akbayram konserinin gelirinin bu projede değerlendirileceğini söyledi.

 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —