Tarih: 31.12.2020 00:51

Hamburg Demokrat Çorumlular Platformu’na teşekkür mektubu

Facebook Twitter Linked-in

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir’de yaşanan deprem nedeniyle düzenledikleri “Bir Kira Bir Yuva“ Projesi’ne maddi katkıda bulunmalarından dolayı Hamburg Demokrat Çorumlular Platformu’na teşekkür mektubu yazdı.
 
Soyer mektupta, 30 Ekim 2020 tarihinde İzmir’de yaşanan depremin yıkıcı etkisiyle tüm yurttaşların üzüntüyle sarsıldığını belirterek “Her felakette olduğu gibi bu depremde de ülkemizde oluşan dayanışma kültürü ve sizin gibi kıymetli dostlarımızın İzmir’e dair yürekten ilettiği mesajlar, bizlere büyük moral olmuştur.” ifadelerini kullandı.
 
“Şükranlarımı sunuyorum”
 
Soyer mektupta duygu ve düşüncelerini “Derneğiniz adına, “Bir Kira Bir Yuva” projemize göstermiş olduğunuz 40.000 TL tutarındaki destek için şahsım ve İzmir halkı adına en derin şükranlarımı sunuyorum.” sözleriyle ifade etti.
 
 “Ortaklaşmayla sıkıntılı günleri atlatacağız”
 
Soyer, depremin yarattığı olumsuz etkileri, yurttaşların ortaya koyduğu dayanışma ruhunun yarattığı güçle çok daha hızlı aşacaklarını belirtti.
Soyer, sevinçte olduğu gibi dert ve kederde de ortaklaşmanın, bu sıkıntılı günlerin üstesinden gelmelerini çok daha mümkün hale getirdiğinin altını çizdi.
 
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —