Tarih: 11.10.2020 18:55

HAMBURG’DA TÜRK ECZACIDAN ÖRNEK KAMPANYA

Facebook Twitter Linked-in

Hambug’un ilk Türk eczacılarından İlker İşkin, sağlık alanında örnek oluşturacak bir kampanya başlattı.
 
İşkin, başlattığı kampanya kapsamında, doktor tarafından yazılan reçeteyi posta yolu ile eczanesine ulaştıran hastaların evlerine ilaçlarını teslim ediyor.

Konu ile ilgili olarak gazetehamburg’a konuşan İşkin, koronavirüs pandemisi dolayısıyla evinden çıkmak istemeyen veya eczaneye sağlık sorunlarından dolayı gidemeyen vatandaşlar için bu uygulamayı başlattıklarını belirterek “Doktor tarafından yazılan reçetelerini bize gönderen hasta vatandaşlarımıza reçetede yazılan ilaçlarını evlerine gönderiyoruz. Bu uygulama çerçevesinde, vatandaşlarımız Almanya’nın neresinde olursa olsun reçetelerini posta yolu ile bize ulaştırdıklarında, hızlı bir şekilde ilaçları kendilerine ulaştıracağız.” şeklinde konuştu.
 
Hamburg’da standlar açılacak
 
Hamburg içinde yaşayan vatandaşlar için de semtlerde alışveriş merkezlerine yakın yerlerde stant açmayı düşündüklerini aktaran İşkin, “Vatandaşlarımız, bu stantlarda yer alan kutulara reçetelerini bıraktıklarında, aynı gün kendilerine ilaçlarını göndereceğiz. Böyle bir çalışmayı da başlatmayı düşünüyoruz.” diyerek konuşmasını tamamladı.  
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —