Tarih: 19.12.2022 00:00

Hamburg Beşiktaşlılar “Ertaş Akçelik’le devam” dedi

Facebook Twitter Linked-in

Haber: NURTEN UYANIK

Hamburg Beşiktaşlılar Birliği Genel Kurulu’nda yapılan yönetim kurulu seçiminde Ertaş Akçelik yeniden başkan seçildi.

Hamburg Türk Toplumu (TGH) Salonu’nda gerçekleşen Genel Kurul, Saygı Duruşu’nda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Üyelerin oyu ile divan başkanlığına Özgül Karık, divan üyeliklerine ise Hamburg Türk Toplumu Başkanı Murat Kaplan ve Ali Akdemir seçildi.
Genel Kurul’da eski yönetim ve kurucu üyelerden İş İnsanı Musa Özer ve Bülent İreçke gibi kişilerin salona alınmaması büyük tepki gördü ama divan kurulu seçime geçmeden önce eski kurucu üyelerin salona alınmasını kararlaştırdı. 

53 üye katıldı


53 üyenin katıldığı Genel Kurul’da yapılan seçimde Başkan Ertaş Akçelik, 34 üyenin oyu ile yeniden başkan seçildi. İkinci aday Mehmet Özlü ise 19 üyenin oyunu aldı.

“Yapamadıklarımızı yapacağız”


Yeniden başkanlığa seçilen Ertaş Akçelik üyelere teşekkür ederek “Yapamadığımız, yapmayı düşündüğümüz çalışmalarımızı yapacağız. Yeniden bizi seçen üyelerimize teşekkür ederiz. Beşiktaş’ımızın 120’inci, derneğimizin ise 20’inci yılı için muhteşem bir kutlama yapmayı düşünüyoruz. Beşiktaş Başkanı’nı da bu kutlamamamıza davet edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Yeni Yönetim Kurulu

Yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:
Ertaş Akçelik, Kazım Yıldırım, Cansu Akçelik, Meltem Ciner, Recep Kaprol, Sümbül Tarakçılar, Ümit Karakol, Bensu Okur, Şennur Taner, Hüseyin Cömert ve Selçuk Karaman.




 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —