Tarih: 24.08.2021 22:25

Hakan Çağlar, Hop’la dinleyicilerini coşturacak

Facebook Twitter Linked-in

Haber:Korcan YİĞİT

Müzisyen Hakan Çağlar, Hop isimli rap şarkısı yine gündemdeki yerini aldı.
 
Kim Bunlar isimli müzik grubunun kurucu üyelerinden biri olan ve timsah lakabı ile anılan Çağlar, baterist olarak kendine özgü tekniği ve şovu ile ön plana çıkarken farklı gırtlağı ile vokal olarak da gruba damgasını vurdu.
 
Büyük ses getiren grubun ismi Flört olarak değiştirilirken altı albüm yayınlandı. Grubun bateristi olmasının yanı sıra, güçlü vokali ve başarılı besteleriyle de gruba çok değer katan Çağlar, genç kitleler tarafından çok sevildi ve rol model oldu.
 
Oyunculukta da kendini gösterdi
 
Erzurum doğumlu olan sanatçı 2014 yılında, prodüktörlüğünü Hayri Aslan-Limon Film'in üstlendiği, yönetmenliğini Murat Şenöy'ün yaptığı, Ezel Akay, Başak Daşman, Ayta Sözeri, Mete Horozoğlu, Fuat Güner, Cihat Tamer, Korcan Yiğit’in de yer aldığı Tehlikeyle Flört isimli filmde grup üyeleriyle birlikte rol aldı.  
 
Solist olarak sahne aldı
 
Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar mezunu olan Çağlar, 2018 yılında Flört'ten ayrılarak kendisine farklı bir yol çizdi ve "Timsah'ın Gözyaşları" isimli grubunu kurdu. O tarihten itibaren marjinal tarzı ve farklı gırtlağı ile solist olarak gençlik festivallerinde dinleyicileriyle buluştu.
 
Besteleri kendisine ait 10 şarkılık "Meczup" isimli ilk solo albümünün ardından pandemi sürecinde  "Dedi" isimli single çalışmasını bağımsız yayımlayan Çağlar, "Plak ve Ben" isimli şirketle anlaşarak bestelerinin tamamı kendisine ait olan 12 şarkılık bir plak ve bir rock albümü ile dinleyicilerin karşısına çıkacak.
Albümün masteringi İngiltere'de Abbey Road Stüdyoları'nda yapılıyor.
 
Çağlar, Türkiye rock tarihine imzasını atmış olan "Lan Oğlum Böyle Olmaz" isimli şarkısını yeniden yorumlayıp bir single olarak çıkartacak.
 
 

 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —