Tarih: 10.08.2015 13:39

Güngör Yılmaz Türk takımlarının maçlarını izledi

Facebook Twitter Linked-in

Hamburg Eyalet Parlamentosu SPD milletvekili ve parlamentonun spor komisyonu üyesi Güngör Yılmaz, Cumartesi günü FC Türkiye – Niendorf, Pazar günü ise Harburg Türkspor – Zonguldakspor derbisini izledi.

Geçen sezon Landesliga'da şampiyon olarak Hamburg amatör futbol tarihinde,  Oberliga'ya çıkma başarısını gösteren ikinci Türk takımı olan FC Türkiye'nin Wilhelmsburg'daki sahasında oynadığı sezonun ilk maçında Güngör Yılmaz, kulübün idari yöneticileri Murat Portakal, Yusuf Elitemiz, Hakkı Özkan ve kulübün hakemi Murat Yılmaz ile görüştü.


FC Türkiye'yi tebrik eden milletvekili, maç başlamadan önce takım kaptanı Gökhan İşcan'a beraberinde getirdiği bir topu armağan etti. FC Türkiye topa daha çok hakim olmasına rağmen gol pozisyonlarında etkili olamadı. Maçın son 10 dakikasında Niendorf'un hızlı santrforu Utz'un kydettiği 2 golle, maç konuk ekibin lehine sonuçlandı.

Yılmaz, Pazar günü ise Baererstrasse'deki sahada Harburg Türkspor – Zonguldakspor Kreisliga 1 maçını izledi. Ligin yeni ekibi Zonguldakspor'un 1-2 kazandığı maç öncesi Yılmaz iki takım oyuncularına başarılar dilerken, bir de hatıra fotoğrafı çektirdi. Spor komisyonu üyesi milletvekili saha kenarında seyircilerle de sohbet edip, Hamburg'un 2024 Olimpiyat Oyunları başvuru konsepti hakkında bilgi verdi.
 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —