Tarih: 26.03.2018 22:13

Güney Almanya Atatürk ve Gençlik futbol salon turnuvası kupasını Türk spor Nürnberg kazandı

Facebook Twitter Linked-in

Landshut / Tevfik Şendöl
 
Berlin Büyükelçiliği tarafından düzenlenen Atatürk ve Gençlik Kupası ve Berlin’e gidecek olan takımı belirleyecek  Güney Almanya Finalleri Landshut  Mehrzweckhalle Ergolding’de gerçekleştirildi.

Münih Başkonsolosluğu tarafından organize edilerek ve Landshut Fenerbahçeliler derneğinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Güney Almanya Atatürk ve Gençlik futbol salon turnuvasına Münih Bölge Birincisi FC Anadolu Bayern, Nürnberg Bölge Birincisi Türk spor Nürnberg ve Stuttgart Bölge Birincisi Türk spor Neckarsulm   katıldı.

Münih Başkonsolosu Mesut Koç, Nürnberg Başkonsolosu Yavuz Kül ve Stuttgart Başkonsolosu Ahmet Akıntı’nın katıldığı Atatürk ve Gençlik turnuvasında  açılış konuşmasını Nürnberg Başkonsolosu Yavuz Kül ve sunumunu Landshut Fenerbahçeliler derneği başkanı Kayhan Özdemir yaptı.
Saygı duruşu ve istiklal marşı okunması ardından Güney Almanya Atatürk ve Gençlik futbol turnuvasına yapılan maçlarda şu sonuçlar alındı.
 FC Anadolu Bayern 2 Türkspor Neckarsulm  0
Türkspor Nürnberg 6 Türkspor Neckarsulm 1
  FC Anadolu Bayern 1 Türkspor Nürnberg 1
  FC Anadolu Bayern 6 Türkspor Neckarsulm 3
 Türkspor Nürnberg 7Türkspor Neckarsulmu 0 yenerek finale kaldı.

Final maçında  Türkspor Nürnberg 7 -5 FC Anadolu Bayerni yenerek Güney Almanya Atatürk ve Gençlik futbol turnuvasının galibi oldu ve Berlin’e gitmeyi hak etti. Birincilik kupasını Nürnberg Başkonsolosu Yavuz Kül’ün elinden aldılar.
İkinci FC Anadolu Bayern oldu ve ikincilik kupasını Münih Başkonsolosu Mesut Koç verdi.
Üçüncü olan Türkspor Neckarsulmun kupasını Stuttgart Başkonsolosu Ahmet Akıntı verdi.
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —