Farklı sound’u ve çarpıcı vokalleriyle Alternatif Pop-Rock müziğin Türkiye’deki güçlü ses adaylarından biri olan Gökçin, ilk teklisi Narsist Yabancı’yı dinleyicilerinin beğenisine sundu.
Narsist Yabancı’nın sözü ve müziği de sanatçı bir ailede doğarak müzikle dolu bir ortamda büyüyen Gökçin’e ait.
Tüm dijital platformlarda yayımlanan şarkının prodüktörlüğünü, piyano ve gitarları da çalan ünlü müzisyen Yuriy Ryadchenko üstlendi. Mert Türkmen davulları çalarken miks ve masteringini ise Doğa Saraç gerçekleştirdi.
İçinde bulunduğumuz zamanın ruhunu yansıtan Narsist Yabancı, Gökçin’in vokal performansı ile 2021 yılının güçlü kadın müzisyenlerinden olacağının sinyallerini veriyor.
Ünlü isimlerle çalıştı
1983 yılında İstanbul’da doğan Gökçin, üniversite yıllarında amatör bir Rock grubunun solistliğini yaptı ve konserlerinde vokallerine hayran olduğu Şebnem Ferah, Özlem Tekin, Dolores O’Riordan, Nina Persson gibi sanatçıların şarkılarını seslendirdi. Üyesi olduğu korolarda, repertuarına birçok dilden ve farklı türlerden şarkılar ekleme fırsatı buldu. Varşova'da Kościół Świętego Krzyża, Roma'da Pantheon, İstanbul'da Aya İrini gibi seçkin konser mekânlarında yurt içi ve yurt dışında müzisyenlerle birlikte sahne aldı.
Kendi yazdığı şarkıları sahnede dinleyicisi ile birlikte söyleme hayalini kuran Gökçin, müzikte kalıcı bir yer edinmek için art arda şarkılar üreterek kariyerinde hızlı adımlarla ilerlemeyi planlıyor.
Öykü ödülleri var
Çocukluğundan itibaren yazının her türüne olan ilgi duyan Gökçin, yazdığı öykülerle çeşitli yarışmalarda ödül aldı.
Televizyon kanalları ve dergilerde editörlük, reklam ajanslarında metin yazarlığı yaptı.
1:2’lik Mağlubiyet Augsburg’da: Eski St. Pauli Oyuncusu Gregoritsch İki Golle Yıldızlaştı
Wandsbekmarkt’ta Deutsche Bank Şubesine Boya Saldırısı: Polis Soruşturma Başlattı
Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hamburg’da Anılacak
Hamburg-Bramfeld’de 14 Yaşındaki Kızdan Günlerdir Haber Alınamıyor
Almanya’da Uyarı Grevi: Toplu Taşıma Pazartesi Durma Noktasında
Wangersen’de Trafik Kazası: 21 Yaşındaki VW Minibüs Sürücüsü Ağır Yaralandı
Tonndorf’ta Gece Baskını: SEK Şüpheli Silah Tüccarını Gözaltına Aldı
Hamburg’da 10 Yaşındaki Timur Kaya Kayıp: Polis Fotoğrafla Arıyor
Hamburg Belediye Sarayı’ndaki Restaurant Parlament İflas Etti: Bismarck da Burada Yemek Yemişti
69. Bremer Roland-Runde: Austausch, Tradition und Zusammenhalt zwischen Bremen und Berlin
Bundesrat Hamburg’un Şiddet Koruma Girişimini Kabul Etti