Tarih: 24.05.2021 18:07

gazetehamburg kadrosu bir araya geldi

Facebook Twitter Linked-in


gazetehamburg Genel Yayın Yönetmeni Zafer Özpolat’ın moderatörlüğünde, Editör Hüseyin Ekmekçi ve Dijital Medya Hizmetleri Yetkilisi Cihan Köse ile gazetehamburg yazarları web konferansında bir araya geldi.
Toplantıda, bu yıl 12. yılı kutlanacak olan gazetehamburg’un yayımlanmasının Almanya başta olmak üzere AB ülkeleri ve Türkiye açısından önemi ele alındı.

“Bu haber portalı hepimizin” 
Özpolat toplantıda yaptığı konuşmada, gazetehamburg’un özellikle Almanya’da yaşayan Türkiye kökenli vatandaşların siyasi, toplumsal ve kültürel açıdan temsil edilmesine yönelik değerli katkılarda bulunduğunun altını çizdi. Çok güçlü bir yazar kadrosuna sahip olduklarını ve özellikle genç isimlere kendilerini ifade etme olanağı verdiklerini belirten Özpolat, “gazetehamburg, Almanya’da yaşayan her vatandaşın hak ve hukukunu gözeterek doğru ve ilkeli habercilikle kamuoyunu bilgilendirmek gibi çok önemli bir misyonu başarıyor. Bu haber portalı hepimizin. Hepimizin gazetehamburg üzerinde çok büyük bir emeği var.  gazetehamburg’u çok daha iyi bir noktaya getirmek için el birliğiyle çalışmalarımızı sürdüreceğimize ve bu konuda bir aile ortamında kenetleneceğimize inancım tam.” ifadelerini kullandı. 
Projeler masaya yatırıldı
Toplantıda yazarlar da gazetehamburg’un çok önemli bir kamu hizmetini yerine getirdiğini belirterek kısa ve orta vadede uygulanabilecek projelerle ilgili görüşlerini aktardı.
Oldukça samimi ve içten bir ortamda geçen toplantı, katılımcıların en kısa zamanda yeniden bir araya gelme dileklerini iletmesinin ardından sona erdi.

 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —