Tarih: 29.06.2022 22:04

Esteda, hastalarının umutlarına ve hayallerine sesleniyor

Facebook Twitter Linked-in

Hüseyin Ekmekçi / Gazetehamburg Türkiye bürosu

Esteda Hair Hospital, 2010 yılında saç dökülmesi problemi yaşayan hastalara umut vermek amacıyla kuruldu. Kuruluş şu ana kadar 12 binin üzerinde hastaya hizmet verdi. Hastanenin hizmeti kapsamında, Fue Saç Ekimi uygulaması, DHI Kalem Ekimi uygulaması, sakal ekimi uygulaması, kaş ekimi uygulamasının yanı sıra, kadınlar için saç ve kaş ekimi uygulaması yer alıyor. Uygun olan Fue veya DHI ekim işlemi, kan tahlili sonucunda sabah saatlerinde başlıyor. Bir gün içerisinde altı veya sekiz saat sürüyor.

 

Üç günlük ağırlama

Esteda Hair Hospital Kurucusu Trikolog Eda Yıldız, yurt dışından gelen misafirler için her şeyi kolay hâle getirdiklerini belirterek onlara üç aşamalı bir konsept sunduklarını kaydetti. Yıldız konuyla ilgili olarak şunları söyledi:
“Konseptimizin birinci aşaması havaalanından karşılamadır. Saç ekim işlemi için ülkemize gelen misafirimizin karşılama kodu, daha öncesinden kendisine iletilir ve bu kodu görsel olarak tutan kişiler tarafından karşılanır. İkinci aşama, şehir içi tüm transferleri içeriyor. Misafirimizin otel ve hastane arasındaki operasyon, pansuman olması gibi tüm gidiş ve geliş transferleri ücretsiz olarak tarafımızdan yapılmaktadır. Son aşama ise üç gün beş yıldızlı otelde konaklamadır. Misafirimiz, birinci gün yol yorgunu olacağından dinlenir. İkinci gün sabahı operasyona alınır. Üçüncü gün pansuman ve dinlenme yapılır. Dördüncü gün sabahı ise havalimanından yolcu edilir.”



“Hayaller iki saat uçak yolculuğu kadar yakın”
 
Yıldız, yurt dışındaki misafirlere yönelik olarak da şu açıklamayı yaptı: 
“Türkiye’de bulunan iyi kliniklerden biriyiz. Kuruluşumuzdan bu yana birçok hastamıza umut ektik ve aldığımız sonuçlarla mutluluk biçtik. Misafirlerimiz de bu deneyimden faydalanmak isterse hayallerine açılan kapı, onlara sadece iki saat uçak yolculuğu kadar yakın. Onları sizleri bekliyoruz.”
 

 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —