Tarih: 24.03.2022 13:28

ESKİ SEVGİLİ AÇIKLAMASI

Facebook Twitter Linked-in

Haber: Uğur TÜRKMEN

Kendisi gibi oyuncu olan Yiğit Kirazcı  ile birlikteliğini sessiz sedasız sona erdiren Kanal d'nin en çok izlenen 'Yargı' dizisinin avukat Ceylin'i Pınar Deniz , sürpriz kararla ayrıldığı eski sevgilisi hakkında ilk kez konuştu. 

Pınar Deniz, ABD’li yazar Tennessee Williams’ın kitabından sahneye uyarlanan; Aslı Enver, İpek Bilgin, Cem Yiğit Üzümoğlu ve Güven Murat Akpınar’ın yer aldığı ‘Sırça’ adlı oyunun galasına katıldı.
YÜZÜM MAKYAJSIZ VE YORGUNUM"
Kanal D'de pazar akşamları yayınlanan Yargı dizisinin setinden çıkıp oyunu izlemeye gelen Pınar Deniz, makyajsız kameralara görüntü vermekten çekindi. Başarılı oyuncu, “Setten çıkıp geldim. Yüzüm makyajsız ve yorgunum” dedi.
"MİNNET DUYGUSU"
Dizinin başarısı hakkında konuşan Pınar Deniz, “Yaptığın işin karşılık bulması, insanda minnet duygusu uyandırıyor. Seyirci işi sevdi. Elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

HERKESİN HİKAYESİ DEVAM EDİYOR"
Kısa bir süre önce Yiğit Kirazcı ile ilişkilerini sonlandırma kararı alan Deniz, ayrılık sebebinin sorulması üzerine, “Bu çok özel bir konu. Yiğit ile ayrıldık. Herkesin kendi hikayesi devam ediyor” yanıtını verdi.

İkili, geçtiğimiz yaz sinema filmi 'Aşkın Kıyameti' çekilirken aşk yaşamaya başlamışlardı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —