Tarih: 17.11.2017 10:50

Elazığlı iş adamı Adil Çelik 4.dükkanını açtı

Facebook Twitter Linked-in

Elazığlı iş adamı Adil Çelik ,Back Werk adlı un ürünleri satış reyonlarından dördüncüsünü Hamburg’un Barmbek semtinde açtı.

Göçmenlerin yoğun olarak yaşadığı Barmbek semtinin en işlek caddesi tren garının altında açtığı un ürünleri satış reyonunda 120 çeşit un mamülleri satışı yapılacak.


Daha önce gastronomi ve inşaat sektöründe başarılı iş hayatını sürdüren iş adamı Adil çelik ,un ürünleri sektöründe de oğulları Uçak Mühendisi Selim Çelik, Makine Mühendisi Bedri Çelik ve teknisyen Abdulsamet Çelik ile birlikte iş hayatındaki başarı grafiğine bir halka daha ekledi.


Başarını sırrı disiplin

Yeni iş alanında başarılı çalışmalarını oğulları ile birlikte sürdüreceğini söyleyen Adil Çelik. başarısındaki en büyük etkenin çok çalışmak ve iş disiplininden kaynaklandığını belirtti.

Adil Çelik ‘Bugün un mamülleri alanında önemli bir firma olan Back Werk firmasının satış reyonları zincirinin dördüncüsünü Barmbek semtinde açmış bulunmaktayız.Reyonlar zincirimiz devam edecek.Satış reyonlarımızda 80 ile 120 çeşit un mamülleri satışı yapılacak.Müşterilerimiz nezih bir ortam da kahvesini ve çayını içerek unlu mamüllerimizi tadabilecekler.Ben başarımdaki en büyük etkenin iş disiplini ve çok çalışmaktan kaynaklandığını düşünüyorum.

Uçak mühendisi olan büyük oğlum küçüklüğünden bu yana hep ticari hayatım da yanımdaydı.Ticarete merakı da vardı.Benim ticari hayatımın bir parçası çocuklarım oldu.İnşallah Hamburg’un tüm semtlerinde satış reyonlarının sayısını artıracağız.’


Reyonlarımızda Domuz eti yoktur.

Babasının ticari hayatında kardeşleri gibi yanında olan Uçak mühendisi Selim Çelik ise ‘Ticaret ile uğraşmayı hep hedefliyordum.Ben babamın ticari hayatından çok şeyler öğrendim İnşallah bu sektörde de başarı ile yolumuza devam edeceğiz.

Mamüllerimiz özellikle helal kesim olup, kesinlikle domuz karışımı yoktur.Müşterimizi nezih ortamda ağırlıyoruz.Bizim çalışmalarımızı beğendikleri için çalıştığımız firma bize bu fırsatı verdi.Bizde bu fırsatı iyi değerlendirmek istiyoruz’dedi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —