Tarih: 18.08.2020 19:31

Elazığlı Antrenör Bünyamin Tosun takdir kazanıyor

Facebook Twitter Linked-in

Almanya'nın Aşağı Saksonya eyaletinde bulunan 50 bin nüfuslu Peine şehrinin takımı olan VfB Peine’in başına teknik sorumlu olarak getirilen 30 yaşındaki Antrenör Bünyamin Tosun gösterdiği performansla futbol otoritelerinin takdirini topluyor. Aslen Elazığlı olan Tosun teknik direktör olarak Almanya’da gelecek adına umut veriyor.
Tosun’un geçtiğimiz sezon teknik idaresini üstlendiği 1904 yılında kurulan VfB Peine takımı yeni sezon için çalışmalarına devam ediyor. Tosun’un liderliğinde çok daha güçlü bir takım izlenimi sunan VfB Peine bu sezon rakiplerine şimdiden gözdağı veriyor.


UEFA-A Lisans sahibi


Elazığlı gurbetçi bir ailenin çocuğu olarak 1991 yılında doğan Bünyamin Tosun doğduğu şehrin takımında futbol oynayarak erken yaşta antrenörlüğe başladı. Dört sezon VfL Wolfsburg Gençlik Geliştirme Merkezi’nde antrenör olarak çalışan Tosun üç yıldır UEFA-A Lisans sahibi.
Antrenörlüğün yanı sıra üniversitede de eğitimini sürdüren Tosun Türkçe dışında iyi derecede Almanca, İngilizce, Fransızca ve İspanyolca biliyor.


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —