EFELER BELEDİYESİ’NİN ATA MAHALLESİ HANIMEVİ, AZERBAYCANLI MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI
Efeler Belediyesi tarafından yaşama geçirilen Ata Mahallesi Hanımevi, Azerbaycanlı konukların doğum günü partisine ev sahipliği yaptı.
Efeler Belediyesi tarafından yaşama geçirilen Ata Mahallesi Hanımevi, Azerbaycanlı konukların doğum günü partisine ev sahipliği yaptı.
Zaman zaman çeşitli etkinlerin de düzenlendiği Efeler Belediyesi’nin hanımevleri, bu kez Azerbaycanlı konukların doğum günü partisine ev sahipliği yaptı. 2 yıldır kentte yaşayan ve Azerbaycan vatandaşı olan Günel İsayeva, oğlu Yusuf’un 12’nci yaş gününü Ata Mahallesi Hanımevi’nde düzenlediği parti ile kutladı. Yöresel şarkıların söylendiği ve oyunların oynandığı parti, pasta kesiminin ardından son buldu.
Zamanının önemli bir bölümünü hanımevlerinde geçirdiğini belirten Günel İsayeva, şunları söyledi:
“İki yıldır Efeler’de yaşıyorum. Ata Mahallesi Hanımevi’nin açılışına katılmıştım. Projeden çok etkilendim. Burada, dertlerimizi ve mutluluklarımızı paylaşıyoruz. Özel günlerimiz için kutlama etkinliklerimizi gerçekleştiriyoruz. Hem ücretsiz hem de hiçbir eksiği yok. Çalışanları güler yüzlü ve yardımsever. Her açıdan bizi çok memnun eden bir proje. Çocuğumun yaş gününü de burada coşku ve mutlulukla kutladık. Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay ve ekibine çok teşekkür ederim.”
Doğum gününün Hanımevi’nde kutlanmasından dolayı mutlu olduğunu söyleyen Yusuf İsayeva ise şöyle konuştu:
“Bu özel günümü burada kutlamak istedim çünkü her açıdan çok uygun bir ortamı var. Ben ve arkadaşlarım da zaman zaman ailemle birlikte buraya geliyoruz. Bahçesinde çeşitli oyunlar oynuyoruz. İkramları da çok lezzetli. Kitap Kafelere de zaman zaman gidiyorum. Başkan Atay, Efeler için önemli işler yapıyor. Kendisine çok teşekkür ederim.”
Hamburg’da Olimpiyat Heyecanı: Kararı Halk Verecek
Hamburg Üniversitesi “Seçkin Üniversite” Unvanını Korudu
Hamburg’da Yeni Dönem: Nafaka Avansı Tek Merkezden Yönetilecek
Hannover’dan örnek dayanışma: Kış yardım programı yüzlerce evsize destek verdi
Hannover’de Kent Merkezi Masaya Yatırılıyor
Gazeteci Abdullah Çelik’ten “Buğday Zamanı” Romanı
Münih’te kent merkezlerinin geleceği masaya yatırıldı
Abdulhadi Turus YTB Başkanlığına Resmen Atandı
Bremen’de Yaşlıların Topluma Katılımı Masaya Yatırıldı
Hamburg’da “Biletsiz Yolculuk” Tartışması: SPD Hapis Uygulamasını Kaldıracak mı?
Yükleniyor
Hamburg’da Olimpiyat Heyecanı: Kararı Halk Verecek
Hamburg Üniversitesi “Seçkin Üniversite” Unvanını Korudu
Hamburg’da Yeni Dönem: Nafaka Avansı Tek Merkezden Yönetilecek
Hannover Buchholz-Kleefeld’de 2026 Entegrasyon Ödülü için başvurular başladı
Hamburg’da seks işçilerinin hakları tartışılıyor: Sol Parti daha fazla destek ve görünürlük istiyor
Hamburg’da dijital ödeme için Avrupa adımı: Belediyede “Wero” dönemi gündemde
- Perşembe 11.4 ° / 3.6 ° false
- Cuma 12.5 ° / 5.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cumartesi 12.8 ° / 4.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu





