Dünya Şampiyonu Fırat Arslan, Eski Güney Amerika ve Brezilya Şampiyonu Jackson Dos Santos’u nakavt etti.
Fırat Arslan Boks Okulu’nda yapılan karşılaşmanın başında, Arslan, rakibini tartmak için hamleler yaptı. Karşılıklı yumrukların konuştuğu maç kıran kırana geçerken Arslan, indirdiği bir aparkat ile rakibini yere serdi, bu sırada hakem rakibe saymaya başladı. Ardından ayağa kalkan Santos karşısında hücumlarını sürdüren Arslan, verdiği arka arkaya güçlü darbelerle rakibini yere yığdı ve nakavt etti.
Karşılaşmaya katılan çok sayıda seyircinin tezahüratları arasında zaferi ilan edilen Fırat Arslan, bu sonuçla mayıs ayında planladığı dünya şampiyonluk maçına çıkmak için büyük bir avantaj elde etmiş oldu.
“Daha büyük maçlara hazırım”
Arslan, ekibiyle birlikte maçtan önce rakibini iyi analiz ettiklerini vurgulayarak “Kendimi daha büyük maçlara hazır hissediyorum.” dedi.
“Rakip tehlikeli bir boksördü”
Antrenör Ted Lackner rakibin güçlü yumruklara sahip olduğunu ifade ederek “Daha önce kazandığı 24 zaferinin 22’sini nakavtla sonlandırmış olan tehlikeli bir boksör olduğunu biliyorduk. Bu yüzden ona fazla açık vermeden, iyi savunma yaparak, aralardan yumruklar çıkarmamız gerekiyordu, bunu da boksörümüz çok iyi başardı. Fırat’ın özellikle ilk rauntta vurduğu sol kroşe ile rakibi öyle bir sarsıldı ki tüm oyun planı bozuldu.” ifadelerini kullandı.
“Gönül rahatlığıyla ringe çıkacağız”
Menajeri Denis Gemici Serrano ise “Bu sonuçla 20 Mayıs tarihinde yapmayı düşündüğümüz jübile maçımızda dünya şampiyonluğu için gönül rahatlığıyla ringe çıkabileceğiz. Bu yolda bizi destekleyen herkese çok teşekkür ediyoruz, özellikle sponsorlarımız büyük bir teşekkürü hak ediyor.” şeklinde konuştu.
“Bizim için imtihan oldu”
Basın Danışmanı Vedat Alyaz da sonuçlardan memnun olduklarını vurgulayarak “Böylesine güçlü bir rakip bizim için iyi bir imtihan odu. Fırat Arslan’ın potansiyelini de analiz etme imkânı bulduk. Bu sonuç ile dünyanın zirvesindeki bir isimle gönül rahatlığıyla ringe çıkabileceğimizi düşünüyoruz çünkü Fırat, muhteşem bir güç ve tecrübeye sahip olan bir sporcu bunu da ringlere en iyi şekilde yansıtıyor.” diye konuştu.
Hamburg’da 8. Tiyatro Köprüsü Festivali Başladı
Anıların Mekânı Canlanıyor: Bullenhuser Damm’da Ortak Yaşam ve Hafıza Projesi
DAVA Yeni Yönetimini Seçti
Hamburg’da Edebiyat ve Çizgi Roman İçin Yeni Dönem: 12 Yazara 10 Bin Euro’luk Çalışma Bursu
Ente gut, alles gut - Tierischer Einsatz auf der A 40 bei Bochum
Hamburg Polisi’ne 141 Yeni Güç
“Hamburg Reklamsız” Girişimi Başarısız Oldu: Kazanan Yine Şirketler
Deniz Çelik: “Polis Şiddeti Gizlenemez, Bağımsız Soruşturma Şart”
Kamuran Akkor’dan Duygulara Dokunan Sözler: "Playback Bana Göre Değil"
Bavyera 2025 Yılı Uyum Ödülleri Sahiplerini Buldu
Almanya’nın En Büyük Kino Kongresi 2026’dan İtibaren Hamburg’da!