Tarih: 10.09.2020 16:41

Dr. Berhan “Fırtına Vurdu”yla esiyor

Facebook Twitter Linked-in

Başkent Üniversitesi’nde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı olarak görev yapan Dr. Berhan Arısoy, 6 yaşında başladığı müzik serüveninde de listeye adını yazdırmayı sürdürüyor.
 
“Gurbette anne”, “Çocuklar gibi”, “Sen bir aysın”, “Alır Başımı giderim” gibi çalışmalarıyla müzikseverlerde iz bırakan Arısoy, şimdi de “Fırtına Vurdu” isimle şarkısıyla gündemde.
 
Sözü Cengiz Atabay'a, bestesi Berhan Arısoy'a ait Fırtına Vurdu’nun aranjesini Tale Agayev üstlendi. Alakuş Müzik adı altında piyasaya sürülen şarkı için canlı performans ortamında bir klip çekildi. Şarkının video klip yönetmenliğini ise Âdem Baysal gerçekleştirdi.

 

“Parçamız artık sizin”
 
Arısoy Fırtına Vurdu’yla ilgili olarak "Eve bir stüdyo kurdum. Kendim de enstrüman çaldığım için şiirler üzerinde çalışıyorum. Her oturduğumda anlamlı melodiler gelmiyor tabii. İlham, matematikle birleştiğinde ortaya güzel şeyler çıkıyor. Albümün klip çektiğimiz ikinci şarkısı olan Fırtına Vurdu da bu özel duygularla çıktı. Parçamız artık sizin." şeklinde konuştu.
 
Müzik listelerine başarılı bir giriş yapan "Fırtına Vurdu" için Arısoy'un hayranları, "Bu şarkıyla fırtınalar yarattınız." diyerek ne kadar beğendiklerini dile getirdi.
 
“Slow şarkıların prensi” olarak kabul edilen Arısoy, iki ay önce çıkardığı "İhanet Vakti" adlı parçasıyla da yaz aylarında hayranlarına duygusal anlar yaşatmıştı.  
 

 
 
 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —