Tarih: 28.11.2022 12:19

DİLARA KIRMIT, MILAN FASHION WEEK'E KATILACAK

Facebook Twitter Linked-in

Miss World Next Top Model 2022 Güzeli Dilara Kırmıt Milan Fashion Week’e katılacak.
Kırmıt, birçok ülkenin seçilen top modellerinin yer alacağı Milan Fashion Week’te tek Türk olarak podyumda boy gösterecek.
24 Şubat’ta gerçekleşecek olan Milan Fashion Week için çalışmalara ve hazırlıklara başladığını ifade eden Kırmıt “Tescilliğimin getirdiği top model unvanı bana çok şey kattı, ulusal bir model olarak podyumda yer almayı istiyorum, şimdi o hayalim gerçekleşiyor.” diye konuştu.  



Disipline vurgu


Başarı yolunda dikkat ettiği konulara da değinen Kırmıt şunları söyledi: “Öncelikle tabii ki güzelliğin yanında olması gerekenlere uyulmalı. İyi bir askı olunmalı. Vücut ölçüleri, duruş, vizyon, misyon ve bir kimlik olmalı. Birbirine zincirleme giden bir meslek mankenlik ve modellik. Her güzel kadının barınamadığı bir sektör. Elenen eminim çoktur ki buna çok şahit oldum. Ahlaki kurallar dışında eylemleri ve özel hayatı mankenleri törpüler, kötü etkiler. Bunlarla birlikte disiplin çok önemli. Biraz da matematik zekâ gerektiriyor. Şöhret olmak için değil de daha iyisi olmak isteme çabam ve başarılarım benim kapımı açtı. Çok emek verdim hâlâ veriyorum hâlâ savaşıyorum büyük emek var hayatımda diyebilirim.” dedi

                 
 

 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —