Tarih: 26.04.2024 10:29

Çağdaş Suseven'in Yeni Klibinde Zeki Müren İzleri!

Facebook Twitter Linked-in

Türk müziğinin sevilen isimlerinden Çağdaş Suseven, iki yıllık bir aranın ardından "Kırık Gitar" adlı yeni çalışmasıyla dinleyicileriyle buluştu. Sahnede ve koro şefliğiyle Türk müziğine katkı sağlayan sanatçı, yeni şarkısının klibini Bursa'da Zeki Müren'in izlerini taşıyan sokaklarda çekti.

Klibin çekildiği otantik sokaklarda duvarlarda Zeki Müren'in fotoğraflarının bulunması, sanatçıyı duygulandırdı. Ayrıca, aynı sokakta bulunan otelin içinde büyük bir Manolya ağacının olması ve Zeki Müren'in bu ağaçtan etkilenerek "Manolyam" adlı eseri bestelediği rivayeti, klibin çekim atmosferini daha da anlamlı kıldı.

Şarkının sözleri, bir armatör olan Vedat Uğurlu'ya, bestesi ise müzik öğretmeni ve keman sanatçısı Akay Ürer'e ait. Klip çekimlerinde Çağdaş Suseven'e 2016 Best Model Türkiye birincisi Neslişah Ecem Uçar ve ünlü sunucu-müzisyen İshak Akbay eşlik etti.

Çağdaş Suseven, Zeki Müren'e olan saygısını göstererek, tarzının en büyük ustalarından biri olarak hatırlatırken, başarı yolculuğunda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —