Tarih: 30.11.2022 01:19

BÜLENT SAĞLAM, GLOBAL BOXİNG FEDERASYONU'NUN TEMSİLCİSİ OLDU

Facebook Twitter Linked-in


Iron Fist Gym (Demir Yumruk) ve Vendetta Organizasyon CEO'su Bülent Sağlam, Global Boxing Federasyonu'nun (GBF) Türkiye ve Avusturya temsilciliğine getirildi.

Sağlam çalışmaları ve yeni göreviyle ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: “Yetiştirdiğimiz öğrenciler dünya devlerini bir bir ezerek zirvelere yerleştiler. Gerek ülkemiz ve gerekse dünyanın dört bir yanında düzenlediğimiz organizasyonlar da yine büyük ilgi görünce önemli teklifler almaya başladık. Sağ olsun, GBF yetkilileri de bizleri böylesi önemli bir göreve layık görmüş, biz de kabul ederek görevimize başladık. Türkiye veya Avusturya'da bu federasyon çatısı altında dövüş galaları düzenlemek isteyen organizatörler benden gerekli izinleri alarak organizasyon yapabilir.”

Sağlam, 3 Aralık Cumartesi gecesi Avusturya'nın başkenti Viyana'da dev bir gala düzenleyeceklerini belirterek “Dünya çapında dev isimler dünya şampiyonlukları için ringe çıkacak ve bu bizim 31'inci galamız olacak.” şeklinde konuştu.

“Karşılaşmalar nefes kesecek”

Kulüp Basın Danışmanı Vedat Alyaz da aynı gece yine birbirinden çekişmeli maçlara tanık olacaklarını ifade ederek “Bunlar arasında Vahit İpek ve Sado Uçar'ın karşılaşmaları nefesleri kesecek. Bizi izlemeye devam edin.” diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —