Bremen'de Güvenlik Sektöründe 3.000’den Fazla Çalışana Yüksek Ücret Müjdesi
Bremen'de güvenlik hizmetlerinde çalışan 3.111 kişi, yeni toplu iş sözleşmesiyle maaş artışından faydalanacak. Yeni ücretler 1 Ocak 2024'ten itibaren geçerli olacak.

Bremen’de güvenlik sektöründe çalışanlar için müjdeli haber geldi. Güvenlik Hizmetleri Ücret Tarifesi, 13 Eylül 2024 tarihinde Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe girdi. Bu karar, sendika ver.di ve Federal Güvenlik Hizmetleri Birliği tarafından Ocak 2024'te imzalanan ücret sözleşmesinin geriye dönük olarak 1 Ocak 2024'ten itibaren tüm sektörde geçerli olmasını sağlıyor. Böylece, Bremen’de 3.111 çalışan, yeni ücret tarifesine göre maaşlarını alacak.
Yeni tarifeye göre, güvenlik çalışanlarının maaşları 1 Mart 2024 itibarıyla 13,90 Euro ile 15,48 Euro arasında değişiyor. Bu artış, çalışanların ücretlerini önemli ölçüde iyileştiriyor ve sektördeki maaş standartlarını yükseltiyor.
Dr. Claudia Schilling, Bremen İş, Sosyal İşler, Gençlik ve Entegrasyon Senatörü, yaptığı açıklamada, "Bu karar, güvenlik sektöründeki çalışanların emeğine verilen değerin bir göstergesidir. Güvenlik hizmetleri önemli bir işlev görüyor ve bu ücret artışı onların katkılarına duyulan saygının bir ifadesidir" dedi.
Yeni düzenleme, güvenlik hizmetlerinde çalışan herkes için geçerli olacak. Ancak havaalanlarındaki güvenlik hizmetleri ve para taşıma gibi özel alanlar bu düzenlemenin dışında tutuluyor. Bremen Eyaleti Ücret Komisyonu, bu kararla, sektördeki toplu iş sözleşmesi standartlarını bir kez daha güçlendirdi.
Detaylı bilgilere Resmi Gazete’nin 13 Eylül 2024 tarihli yayını üzerinden ulaşılabilir.
www.gazetehamburg.com
13 yaşındayken Çorum’dan gittiği Fransa’da belediye başkanı oldu!
Hannover’da Gökyüzüne Uzanan Şampiyona Heyecanı
Zoll’dan İnşaat Sektörüne Büyük Denetim: 10 Kaçak Göçmen Tespit Edildi
LÖSEV Ramazan’da Lösemi ve Kanser Hastalarının Yanında
Hamburg’dan Dünya Tüketici Günü Mesajı: Çocuklara Küçük Yaşta Bilinçli Tüketim Eğitimi
Bremenli Öğrenciler Gdansk Yolcusu: Kardeş Şehir Bağları Gençlerle Güçleniyor
Hamburg’da Olimpiyat Heyecanı: Kararı Halk Verecek
Hamburg Üniversitesi “Seçkin Üniversite” Unvanını Korudu
Hamburg’da Yeni Dönem: Nafaka Avansı Tek Merkezden Yönetilecek
Hannover’dan örnek dayanışma: Kış yardım programı yüzlerce evsize destek verdi
Hannover’de Kent Merkezi Masaya Yatırılıyor
Yükleniyor
Hamburg, kruvaziyerde zirveyi bırakmıyor: 1,4 milyon yolcuya ulaştı
Hamburg için olimpiyat hamlesi: “Daha yeşil bir gelecek mümkün”
Hamburg Neustadt’taki “Pik As” yeniden açılıyor
13 yaşındayken Çorum’dan gittiği Fransa’da belediye başkanı oldu!
Lübeck’te Sağlık Alarmı: Bakım İhtiyacı Artıyor
Hamburg’da SAGA Tartışması: Yüksek Gelir, Düşük Hizmet
- Çarşamba 15.5 ° / 5.8 ° false
- Perşembe 13.2 ° / 7.2 ° Şiddetli yağmurlu
- Cuma 9.4 ° / 6.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu





