Tarih: 19.04.2024 11:42

BODRUM'DA SONSUZ TURİZM HEDEFİ

Facebook Twitter Linked-in

Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği Bodrum Temsilcisi ve Bodrium Hotel & SPA Genel Müdürü Yiğit Girgin, Bodrum'un uluslararası turizmdeki önemini vurgulayarak, sezonun 12 aya yayılması gerektiğini belirtti. Girgin, Bodrum'un sadece deniz, kum ve güneşle değil, tarihi ve kültürel değerleriyle de turizmin gözde destinasyonlarından biri olduğunu kaydetti.

Girgin, Bodrum'un turizm potansiyelinin artırılması için tarihi mirasın ve kültürel değerlerin öne çıkarılması gerektiğini ifade etti. Ayrıca, Bodrum'un yüksek fiyatlı bir destinasyon olarak algılanmasının gerçeği yansıtmadığını, çeşitli fiyat alternatifleriyle her bütçeye uygun tatil seçeneklerinin mevcut olduğunu söyledi.

Turizmin her sezon başında 'pahalı kent' algısıyla kötü bir üne sahip olmasının kimseye fayda sağlamadığını belirten Girgin, Bodrum'un bütüncül bir yaklaşım ve kollektif bir planlama ile tanıtılması gerektiğini vurguladı. Ayrıca, turizm sektöründe yapay zeka kullanımının artması gerektiğini belirtti.

Bodrum'un gastronomi dünyasına da değinen Girgin, Tyro Restaurant'ın gerçek İtalyan lezzetlerini sunan iki deneyimli şefle hizmet verdiğini ve yemeklerin doğal ve taze olduğunu vurguladı. Ayrıca, Bodrium Otel & SPA bünyesinde hizmet veren Ianua SPA'nın sağlık ve güzellik hizmetlerini tek çatı altında sunduğunu belirtti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —