Tarih: 03.02.2021 21:05

Berkay: “Oyunculuk benim her şeyim”

Facebook Twitter Linked-in

Oyuncu Berkay Bardakçı, çok yakında yeni projelerle izleyicilerin karşısına çıkacak.
 
Arka Sokaklar, 4n1k ilk Aşk ve Kocaman Ailem dizileri, Aşk Şarkısı filmi, Kader Oyunları isimli kısa film ile Fusetea reklam filmi gibi yapımlarda kendini kanıtlayan genç oyuncu, çok yakında bomba gibi projelerle izleyicilerle buluşacağını belirtti. Berkay, “Artık beni ekranda daha sık göreceksiniz. Bu konuda çok talep var. Onun dışında sektöre yeni arkadaşlar kazandırmaya devam edeceğim. Kısacası, ben ve ekibimin sürprizlerine hazır olun." şeklinde konuştu.
 
Oyunculuğun hayatının merkezinde olduğunu belirten Berkay, "Oyunculuk benim her şeyim oldu. Hayatımın, işimin hobilerimin her şeyin yerine oyunculuğu koydum. Oyuncu ve Yönetmen Tümay Özokur'u örnek alıyorum.” dedi.
 
10 parmağında 10 marifet
 
1997 İzmir doğumlu Berkay, dört erkek kardeşin en küçüğü. Oyunculuk hayatına ilk kez 10 yaşında, İzmir Uğur Mumcu Tiyatro Salonu'nda sergilenen "Otogargara" adlı oyunla adım attı. Ayhan Işık Oyunculuk Okulu'ndan kamera önü, BKM kadrosundaki Güldür Güldür ekibinden Özgün Aydın, Burak Topaloğlu ve Erşan Özhim'den ise hem tiyatro hem kamera önü oyunculuk dersleri aldı.
 
Kamera arkasına geçerek cast direktörlüğü görevini de üstlenen Berkay, birçok ünlü oyuncu, yapımcı, menajer ve yönetmenle çalışma şansı elde etti.
 
Ayrıca, “BB Menajerlik" adlı bir şirket kuran Berkay, yeni isimlerle çalışmayı tercih ederek sektöre genç yetenekler kazandırdı.
 
Profesyonel bir sporcu
 
Berkay, aynı zamanda 14 sene oynadığı futbola ek olarak basketbol, masa tenisi ve buz pateninde lisanslı sporcu olarak yer aldı. 
 

 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —