Paylaşımlarında İsrail devletinin Filistin halkına yaptığı eziyeti protesto eden Filistin asıllı Amerikalı ünlü model Bella Hadid, British GQ dergisi tarafından dünyanın en stil kadını olarak belirlendi.
Filistin asıllı Amerikalı ünlü model Bella Hadid, British GQ dergisi tarafından dünyanın en şık, en stil kadını seçildi.
GQ, dünyanın en çok kazanan modeli olan 26 yaşındaki Hadid’in sokakta, özel davette ve iş yaşamında stil ve şık giyinen nadir insanlardan olduğunu, ne giyerse giysin kendisine yakıştırdığını yazdı. Hadid, geçtiğimiz yılda da dünyanın en güzel yüzüne sahip kadını seçilmişti.
Veto yemesine rağmen pes etmiyor
Hadid, her fırsatta İsrail’in Filistin halkına yaptığı zulmü protesto ediyor.
Sosyal medya hesaplarından her fırsatta Filistin kökenli olmaktan gurur duyduğunu belirten Hadid, kökeninden utanmadığını dile getiren paylaşımlarda bulunuyor. Paylaşımlarında İsrail devletinin Filistin halkına yaptığı eziyeti protesto eden Hadid, İsrail ve Yahudi sahipli markalardan veto yemesine rağmen asla pes etmeyeceğini dile getiriyor.
Almanya, ‘Muslim Interaktiv’ Derneğini Yasakladı
Hamburg’da Evsizlerin Sağlık Durumu Kötüleşiyor: Şehir Yeni Önlemler Alıyor
Bremen’den Geri Dönüştürülmüş Kağıt Başarısı: Almanya’nın En Çevreci Şehirlerinden Biri Seçildi
Nöbette rahat etmek için 10 hastayı öldüren hemşireye verilen ceza belli oldu
Hamburg’un Vergi Gelirleri Artıyor, Ancak Harcamalar Hızla Yükseliyor
Hamburg Sternbrücke Yeniden Yapımına Mahkeme Onayı
Lübeck’te Kasım Ayı Boyunca Yaşlılar İçin Ek Danışma Günleri
Bahattin Gemici’den Göçün 65. Yılına Anlamlı Bir Kitap: “Evinde ama Yabancı”