BAŞKAN FATİH GÜRBÜZ CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ederek 4 yıllık başkanlık döneminde Foça’da gerçekleşen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Görüşmeye, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın da katıldı.

Medya 8.08.2023 11:03:14 0
BAŞKAN FATİH GÜRBÜZ CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ederek 4 yıllık başkanlık döneminde Foça’da gerçekleşen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Görüşmeye, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın da katıldı.

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu parti genel merkezinde ziyaret etti. “Çevre ve Şehircilik, Tarım, Sosyal Sorumluluk, Cittaslow Foça, Kentsel Düzenlemeler, Sosyal Belediyecilik, Yeni Nesil Belediyecilik, Kültür Sanat, Spor Faaliyetleri ve Veterinerlik Hizmetleri” başlıklarıyla hazırlanan 132 sayfalık tanıtım kitabını Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na sunan Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, “Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na son 4 yıl içerisinde gerçekleştirdiğimiz önemli çalışmalarımızı detaylı bir şekilde aktardık. Bu kapsamda, ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artıran, toplumun geniş kesimlerine dokunan ve olumlu etkiler yaratan projelerimizi ve hizmetlerimizi paylaştık. Cumhuriyet Halk Partimizin hedeflerine ve değerlerine olan bağlılığımızı bir kez daha vurguladık” dedi.

Gürbüz, Kemal Kılıçdaroğlu’nu Bağarası Sanayi Sitesi’nin 11 Ağustos Cuma günü yapılacak olan temel atma törenine davet etti.

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, genel merkez ziyareti kapsamında; Genel Başkan Yardımcıları Faik Öztrak, Bülent Kuşoğlu, Semra Dinçer, Tahsin Tarhan ve Genel Sekreter Neslihan Hancıoğlu ile de görüşmelerde bulundu.

Başkan Gürbüz, yaptığı görüşmelerde CHP’nin insan merkezli politika anlayışına olan inancını dile getirdi ve Foça’da yaptıkları çalışmaların bu değerler doğrultusunda şekillendiğini ifade etti. Genel Başkan Yardımcılarının da Belediye Başkanı Fatih Gürbüz’ün Foça için ortaya koyduğu çabaları ve çalışmalarını takdirle karşıladıkları belirtildi. 

HSV Evinde Yıkıldı: Leipzig’den Soğuk Duş (1:2)

Acht neue dual Studierende starten beim Hauptzollamt Braunschweig

Bremen’den Sert Adım: Anayasa Düşmanlarına Kamu Kapısı Kapanıyor

Bremen’de Kamu Şirketleri 2024’te Kârını Artırdı

Hamburg Türk Basın Birliği Yeni Döneme Güçlü Başladı

Harsefeld’de 84 Yaşındaki Sürücü Eczanenin Girişine Daldı

Hamburg’da Yeni Dönem: Demokrat Çorumlular Platformu Artık “Demokrat Hamburglular Platformu”

Markus Söder: “Yerel Siyaset Milletin Kalbidir”

Bremen Turizmde Yeni Yol Haritasını Açıkladı: “Bremen 2030+” Dönemi Başlıyor

Hamburg-Altstadt’ta Irkçı Saldırı: Polis 5 Şüpheliyi Kamuoyuna Açıkladı

Almanya'da yeni grev dalgası toplu ulaşımı felç etti

Hamburg’da 8 Mart Mesajı: Senato Resepsiyonunda Gündem “Toplumsal Cinsiyete Duyarlı Tıp”

Frankfurt-Eckenheim’de 52 Yaşındaki Kadın Kayıp

Hamburg Rathaus’ta Tarihi Detay: Osmanlı Tuğrası Diplomatik Dostluğun İzini Taşıyor

Altona’da “Tüylü” Taşınma

Hamburg, Tam Gün Eğitimde “Örnek Eyalet”

Braunschweig Gümrüğü’nden 2025 Bilançosu

Bremen Okullarında Kalite Atağı

Reeperbahn’daki Trafik Denemesi Başarılı Oldu

Lübeck’te 37 Cadde ve Sokak Bu Yıl Yenilenecek

“Hamburg liest Lenz”: Edebiyat Kenti Mart Ayında Lenz’i Okuyor

Bremen’de 49. Görsel Sanatlar Teşvik Ödülü Sahibini Buluyor

Freenet’e Mahkemeden Bir Darbe Daha: Onaysız Sözleşme Teyitlerine Dur

Hessen Eyaleti Milletvekili Yankı Pürsün’den Topluma Yakın Siyaset Vurgusu

Bremen’de Öğrenci Sayıları Yer Değiştiriyor: İlkokulda Düşüş, Sek-I’de Zirve Bekleniyor

Bergedorf’ta Gençlerin Sanatla Büyüyen Yolculuğu

DEMOKRASİYE KATILMAK GELECEĞE SAHİP ÇIKMAKTIR

Hamburg’da Elbe Üzerine Üç Yeni Demiryolu Köprüsü: Raylı Ulaşımda Tarihi Adım

Millerntor’da Büyük Coşku: St. Pauli’den Hayati 3 Puan!

Hamburg’da Trafikte Ölüm Oranı Yarıya Düştü

Yükleniyor

HSV Evinde Yıkıldı: Leipzig’den Soğuk Duş (1:2)

Acht neue dual Studierende starten beim Hauptzollamt Braunschweig

Bremen’den Sert Adım: Anayasa Düşmanlarına Kamu Kapısı Kapanıyor

Bremen’de Kamu Şirketleri 2024’te Kârını Artırdı

Hamburg Türk Basın Birliği Yeni Döneme Güçlü Başladı

Harsefeld’de 84 Yaşındaki Sürücü Eczanenin Girişine Daldı

  • Çarşamba 9.7 ° / 4.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı