Tarih: 11.12.2022 19:23

Başkan Akkay’dan Türk seyircilere çağrı

Facebook Twitter Linked-in

Türkgücü Münih Spor Kulubü Yönetim Kurulu Başkanı Taşkın Akkay bir basın toplantısı düzenledi.
 
Türkgücü Münih Spor Kulubü Yönetim Kurulu Başkanı Taşkın Akkay toplantıda, Türkgücü maçlarına gelen Türk seyirci sayısının yetersizliğine değindi. Akkay, takımın motive olmasındaki bu eksiğin kapatılması için de maçlarına daha fazla Türk seyirci gelmesi çağrısı yaptı.
 
Akkay, Türkgücü Münih’in, yönetimin özveriyle verdiği büyük mücadele ve takımın gösterdiği performansla Bölgesel Ligi’nde oynayan tek Türk futbol takımı olduğuna dikkat çekti. Akkay, Bayern Münih II ve 1860 Münih gibi her bakımdan güçlü takımların yer aldığı ligde yarı sezonda hedefine yaklaşıldığının da altını çizdi.
 
Akkay, hedefleri arasında Münih’te bir spor merkezi kurmanın da olduğunu belirtti.

500 bin euroluk kaynak
 
Toplantıya katılan yönetim kurulu üyeleri Mehmet Teğmen, Selen Gürler-Schaeffer, Ender Beyhan ile takımın teknik çalıştırıcısı Alper Kayabunar ise 'Türkgücü Spor Kulubü’nün faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Yöneticiler, 19 yaş altı genç oyunculardan oluşan takımların ana kadroya kaynak oluşturduğuna işaret ederek “2022’de işbaşına geçen yönetim, futbolu olmayan, bütçesi olmayan, stadı olmayan kulübümüze yıllık 500 bin euroluk kaynak yarattı ve Bölgesel Lig’de oynayan 20 takıma rağmen bugün geldiği yere taşıdı. Hedefimiz “Bölge Ligi’nde uzun vadede Türk ve diğer etnik grupların temsilcisi olarak kalmaktır.” vurgusu yaptı.




 
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —