Tarih: 15.04.2022 19:43

Antonio Banderas, Kerem Bürsin'in babası oluyor

Facebook Twitter Linked-in

 
Özel Haber: Uğur Türkmen
 
Ünlü Aktör Antonio Banderas, son dönemde yıldızı parlayan ilk fırsatta Hollywood projelerinde yer almak istediğini söyleyen Kerem Bürsin'in rüyasını gerçekleştiriyor. 
 
Ünlü aktör yaz aylarının sonlarına doğru kendisinin yönetmen koltuğuna oturacağı ve oynayacağı aksiyon filminde Kerem Bürsin'e yer verecek. Kerem Bürsin filmde, ünlü aktör Antonio Banderas'ın oğlunu canlandıracak. 
 
Özel davette konuşulanlar
 
Kerem Bürsin, 18-27 Mart tarihleri arasında düzenlenen Malaga Film Festivali sırasında Antonio Banderas’ın başrolünde yer aldığı “Company” müzikalini izlemişti. Banderas, Bürsin’le fotoğrafını sosyal medyada yayınlayıp oyuncuyu övmüştü. Antonio Banderas’ın, Bürsin’i düzenleyeceği özel partiye davet ettiği gündeme gelmişti.
 
Önceki gün İspanya’ya giden Bürsin, Banderas’la tekrar bir araya geldi. Her yıl özel bir parti verip konuklarıyla balkon sefası yapan Banderas’ın bu yılki konukları arasında Kerem Bürsin de yer aldı. Bürsin, Antonio Banderas ve eşi Nicole Banderas’la beraber poz verdi. Bürsin'in İspanya'ya bu gidişinin asıl sebebi, filmin detaylarını öğrenmekti.  
 

 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —