Tarih: 18.03.2022 02:23

Almanya’daki Türk Seyahat Acenteleri İzmir’de Buluştu

Facebook Twitter Linked-in

İlhan Baba-İzmir

Almanya’nın farklı kentlerinde çalışmalarını sürdüren 100‘ün üzerinde Türk Seyahat Acentaları ve Merkezi Hamburg’da bulunan Global Travel Servis(gts) firmasının yetkilileriyle birlikte Almanya Pandora GmbH’nın çalışanları İzmir Gaziemir’deki Pandor A.Ş. plazmasının açılışında bir araya geldi.

Uluslararası bir marka olan Pandora plazmasının açılışı törenine İzmir Valisi Yavuz Selim Köşker açılışa mesajla katılırken,Pandora Car Hire Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Akbay,Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Almanya Pandora Genel Müdürü Onur Sadıç,Merkezi Hamburg’da bulunan Global Travel Servis Genel Müdürü Rırdvan Murteza’da açılışda kısa birer konuşma yaptı.
Pandora A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Akbay,‘‘Pandora Car Hire olarak hedefimiz, Türkiye genelinde 5 bine yakın araçlarımızla ülkemize gelen misafirlerimizin ekonomik, konforlu ve unutulmaz bir tatil deneyimi yaşayabilmelerine yardımcı olmaktır. Dünyamızın zor süreçlerden geçtiği bu günlerde ülkemize döviz girdisi sağlamaya,istihdam yaratmaya ve  müşterilerimize tecrübeli personellerimizle yeni araçlarımızla 7/24 kaliteli hizmet vermeye devam edeceğiz‘‘dedi. Türkiye'nin 25 kiralama noktasında hizmet veren pandora car hire firmamızın  hedefinin 40 şehir ve 100 kiralama noktasından hizmet vermek ve Türkiye'nin hızla gelişen sektörü araç kiralamada ilk akla gelen isimlerinden biri olduğunun bilinmesini sağlamak aynı zamanda en uygun fiyatlı ve kaliteli araç kiralamayı herkes için erişilebilir kılma prensibimizin olduğunu göstermektir‘‘dedi.

Almanya Pandora GmbH Genel Mdürü onur Sadıç‘‘Pandora Rent A Car olarak hedefimiz, ülkemizin tamamını saran hizmet ağımızla yurt dışında ikamet eden vatandaşlarımızla buluşturmaktır. Sunduğumuz dünya standartlarında araç kiralama hizmetleri ile her zaman yeniliği, yüksek müşteri memnuniyetini ve sektörün öncüsü olmayı hedeflemekteyiz‘‘dedi. Pandora şirketin sloganının "Araç kiralamanın kolay yolu" hedefine uygun olarak kredi kartsız ve full kasko olarak yeni araçlarımızla sizi buluşturuyoruz olduğunu belirten Sadıç, güler yüzlü ve cana yakın çalışma arkadaşlarımız kurduğumuz yeni araç filomuzla hizmet vermenin mutluluğunu yaşamaktayız. Artık araç kiralamadan kaynaklanan sorunlar pandora ile kalmayacaktır‘‘dedi.

Açılışa katılan Almanya’daki Türk seyahat  ofislerinden bazılarının yetkilieride, Korona kuralları nedeniyle geçtiğimiz senelerde Almanya‘dan ülkemize yeterince turist gönderemedik. Korona kurallarının hafiflemesiyle birlikte çok sayıda turisti ülkemize gönderebileceğimiz günler gelmekte. Bünyesinde farklı markalarda 2 bine yakın kiraç araç bulunduran Almanya‘da pandora Gmbh isimli şubesi bulunan Pandora Car Hire sayesinde müşterilerimiz araç kiralamada karşılacakları sorunları artık ortadan kaldıracağız dedi. Açılışa, Pandora A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Akbay, Gaziemir belediye Başkanı Halil Arda, İzmir Emniyet Müdürü Serdar Şenyurt, Otokent Yönetim Kurulu Başkanı Feyzi Demir, Pandora Başkan yardımcısı Gökhan Akbay,Pandora Car Hire Ortkları Ömer Irmak, Edip Özdemir,Pandora Halkla ilişikler ve Operasyon Müdürü İlknur İstine ile Almanya Pandora GmbH Genel Müdürü Onur Sadıç ve Kuzey Almanya Pandora sorumlusu Ferhat Oral, Global Travel Servis(GTS) Genel Müdürü Rıdvan Murteza,Srkan Yıldız, GTS Türkiye Genel Müdürü Bahadır Gerçek, GTS Ege Bölgesi Hotelleri Anlaşma Müdürü Orçun, Almanya’daki Türk Seyahat Acenteleri yetkilileri ile çok sayıda siyasi parti ve sivil toplum kuruluşların temsilcileri katıldı. 
Pandorama ile ilgili geniş bilgi için: www.pandoracarhire.com.tr veya www.pandorarentacar.de




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —