Tarih: 04.12.2022 21:53

Allianz Sigorta’dan Türk danışmanlık hizmeti

Facebook Twitter Linked-in

Allianz Sigorta, Hamburg’da Türk kökenli vatandaşlara iyi hizmet için genç Türk danışmanlarını göreve getirdi.

Hamburg’da Türk vatandaşları tarafından “içimizden biri” denilen Allianz Sigorta Temsilcisi Thosrten Schmidt, Türk vatandaşlarının kendi dilinden konuşabileceği Türk genç danışmanlarla sigorta alanında en iyi hizmeti vereceklerini aktardı.



“Sigorta avantajlarından yararlanılmalı”

Ev, hukuk, şahıs, iş yeri, araba, hayat, emeklilik gibi alanlarda sigorta hizmeti verdiklerini aktaran Scmidt “Sigorta alanında çok büyük hizmetlerimiz var. Hamburg’da çok sayıda Türk vatandaşı yaşıyor. Türk vatandaşlara bazı sigortalardan en iyi şekilde yararlanmaları için kendi dillerinde konuşabileceği, anlaşabileceği genç Türk danışmanlarımızla hizmet veriyoruz. Vatandaşların ileride sigorta alanında mağduriyet yaşamaması için bazı sigorta avantajlarından yararlanmaları gerekir.” diye konuştu.


“Vatandaşlarımız direkt ulaşabilir”
Türk Danışman Suat Çolak ise sigorta alanında güzel hizmetler sunduklarını belirterek “Vatandaşlarımız yazın tatile gidiyor. Burada evlerini su baskını ya da hırsız girmesi durumunda polis raporları doğrultusunda ödeme yapıldığı gibi ev almaları durumunda da ev kredisi veriyoruz. Ayrıca işverenlerin iş yeri arabalarını en makbul seviyede araba sigortası yapıyoruz. Vatandaşlarımız bana sigorta konusunda direkt ulaşabilir.” açıklaması yaptı.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —