ALLEGRO TÜRK MÜZİK KOROSU MÜNİH KONSERİNDE RÜZGAR GİBİ ESTİ.! YEŞİLÇAMIN UNUTULMAZ ŞARKILARI SEYİRCİYİ ADETA MEST ETTİ

ALLEGRO TÜRK MÜZİK KOROSU MÜNİH KONSERİNDE RÜZGAR GİBİ ESTİ.! YEŞİLÇAMIN UNUTULMAZ ŞARKILARI SEYİRCİYİ ADETA MEST ETTİ

Allegro Türk Müzik Korosu ünlü Orkestra Şefi Tamer Bekmezci tarafından Yeşilçamın unutulmaz 29 Film Müziği ile şarkıları seslendirildi.

 

Haber Tevfik Sendoel

Allegro Türk Müzik Korosu ünlü Orkestra Şefi Tamer Bekmezci tarafından Yeşilçamın unutulmaz 29 Film Müziği ile şarkıları seslendirildi. Yüzlerce seyircinin salonu tıka basa doldurduğu konserde müzik severlerin adeta kulaklarının pası silindi.

GAZETE HAMBURG

Moderatörlüğünü Neslihan Köse ve Serdar Duran’ın yaptığı, ünlü Orkestra Şefi Tamer Bekmezci’nin ise yönettiği konsere, Münih Başkonsolosu Sualp Erdoğan, Eğitim Ataşesi Akın Deveci, Bavyera Parlamentosu Milletvekilleri CSU Bernhardt Seidenath, SPD Diana Stachowitz ve CSU Göçmenler Uyum Çalışma Grubu Augsburg Bölge Başkanı Fatma Doğan, SPD Münih Yönetim Kurulu Üyesi Erol Akbulut ve Dr. Elif Duygu Cındık Herbrüggen katıldı.

MÜNİH'TE BİR İLK YAŞANDI, SEYİRCİ DAKİKALARCA AYAKTA ALKIŞLADI

Münih’te ilk defa organize edilen konserde yüzlerce müzik sever salonu doldururken, Yeşilçamın unutulmaz 29 eseri ise tek tek seslendirildi. Konser sırasında seyirciler hem şarkılara hepberaber eşlik etti hemde dakikalarca ayakta alkışladı.



KONSERDE 60 KİŞİLİK DEV ORKESTRA YER ALDI

Allegro Orkestrası Şefi Tamer Bekmezci’nin yönettiği konserde, kemanlarda; Özkan Övek, Ali Karali, Ceyhun Domaçlıoğlu, Elifsu Can, Tacettin Yahya Bekmezci, Yusuf Bekmezci, Selin Duran, Aylin Dumanlı, Ela Çakır, Ceren Şen, Melike Karabulut, Ela Ak, Sude Nur, Gürlek ve Tuana Su Avcı, Viola’da Aydın Özden ve Ayşe Uyanık, Viyonelcello’da Seher Erkan ve Meryem Bekmezci, Saz-Cura-Ud’da Ali Çabuk ve İbrahim Uyanık, Klarnet’te Hüseyin Çalışkan, Kanun’da Mehmet Kinayer, Piana-Klavye’de Hakkı Balamir ve Sinan Usta, Gitar’da Sebo Sayit, Bass Gitar’da Cengiz Barlas, Davul-Darbuka ve Tef’de Günay Hamış, Tarkan Yeşil ve Kemal Bür’ün çaldı. Ayrıca, konserde Bayan Koristler: Rahime Yılman, Pınar Ingün, Tülay Gündoğan, Fulden Yüksel, Fatma Sencan, Filiz Karadiken, Eda Küçükbezci, Yeliz Özbaş, Yeşim Özkaya, Sennur Bekmezci, Sibel Uyar, Nazlı Reihardt, Melike Ilay Eser, Mehtap Özdoğan, Leyla Kayhan, Leyla Çavuşoğlu, Hatun Köysüren, Handan Yıldırımbaş, Arzu Beri, Haliye Elmas, Aysun Çapar ve Melihat Donat olduğu görüldü. Bay Koristlerde ise: Lütfü Duran, Mehmet Koyuncu, Tevfik Ersoy, Ulvi Şanal, Noah Bach, Hamid Gündağan, Levent Gürsesli ve Recep Kalpaklı eserleri seslendirdi.

KONSERDE UNUTULMAZ 29 YEŞİLÇAM ESERİ OKUNDU

Yeşilçam Film Müziklerinden: Hababam Sınıfı, Ölesiye Sevmiştim Seni Kalbimin Kızı, Son Hıçkırık, Son Bahar Rüzgarı, Seven Ne Yapmaz, İşte Bizim Hikayemiz, Sarmaşık Güller, Arım Balım Peteğim, Gümüş Gerdanlık, En Büyük Şaban, Yunus, Türkan Şoray’ın Gözleri, Bir Gönül Hikayesi, Ömrümce Hep Adım Adım, Açılan Bir Gül Gibi, Bu Gece Ben Çok Mesudum, Al Yazmalım, Dila Hanım, Devlerin Aşkı, Biliyorsun Bir Zamanlar, İnleyen Nameler, Her şey Bitmiştir Artık, En Büyük Sır, Çiçek Abbas, Veda Busesi, Kalbimi Kıra Kıra, Boş Çerçeve, İşte Geldik Gidiyoruz ve Bu Nasıl Dünya müziklerinin Allegro Müzik Korosu tarafından çalınıp, söylendiği konserde yüzlerce müzik sever birlikte eserlere eşlik etti.



Almanya'da mahkeme, Filistin asıllı İngiliz doktora getirilen faaliyet yasağını hukuka aykırı buldu

Schwentinental’de Ağır Yaralama Soruşturması: Polis Şüpheliyi Arıyor

Kiel Eyalet Meclisi'nde İzinsiz Protesto Sonlandırıldı: Sekiz Gözaltı

Hamburg Eyalet Parlamentosu 16 Temmuz’da Toplanıyor: Gündemde Ortak Kira Sözleşmeleri, İşsizlik Kuponları ve Okullarda Din

Hamburg’da 2025 Mezuniyet Başarıları Açıklandı: Abitur Not Ortalaması 2,35

Hamburg’dan Şiddet Mağdurlarına Destek: Ortak Kira Sözleşmesinden Kolay Çıkış Talebi

“Groß-Sand Kapanmasın!”: Wilhelmsburg ve Veddel Halkı Sokağa Çıkıyor

Hamburg’da İki Kız Çocuğu İçin Kayıp Alarmı

Hamburg-Bramfeld’de Silahlı Çatışma: 18 Yaşındaki Genç Yaralandı

Hannover'de Şenlik Rüzgârı: Schützenfest 2025 800 Bin Ziyaretçiyi Ağırladı

Sabahattin Ali’nin Hücresi Ziyaretçi Akınına Uğruyor

Bundesrat’tan Ekonomiye Hızlı Destek: “Yatırım Hızlandırıcısı”na Onay Verildi

Hannover’de Tarihi Okul Binası Yenilendi: Käthe-Kollwitz Lisesi’nin Batı Cephesi Restore Edildi

Schanzenzelt Devam Ediyor: Kültür Çadırının Geleceği Güvence Altında

Bundesrat’tan Federal Bütçeye Eleştiri: Eyaletler ve Belediyeler Daha Fazla Desteklenmeli

Almanya'da Rheinland-Pfalz eyaleti gelecekte AfD üyelerini kamu sektöründe işe almayacak

Bundesrat’tan Çağrı: AB’nin Çelik ve Metal Eylem Planı Hızla Hayata Geçirilmeli

Bundesrat, Hayvan Refahı Etiketleme Yasası’nı Sert Eleştirdi – Uygulama Süresi 2026’ya Ertelendi

Hamburg Yeşiller Partisi Yeni Eyalet Başkanını Seçti

Aşırı Sağa Boyun Eğmek Tehlikeli Bir Yol

"Türkçeyi Gençler Arasında Trend Hâline Getirebiliriz"

Hamburg-Wilhelmsburg’da 10 Yaşındaki Kız Çocuğu Kayıp

Almanya’da Kira Artışına Fren 2029’a Kadar Uzatıldı

Almanya’da Aile Birleşimine Sınırlama: Aile Birleşimi İki Yıl Askıya Alındı

Hamburg’da Yaz Tatili Coşkusu: Yeni “Ferienpass” Tanıtıldı

Türküler Herne’de Yankılandı: Halk Müziğinin Ustaları Almanya’da Sahnedeydi

Hamburg Hauptbahnhof’ta Trajik Olay: Genç Adam S-Bahn'ın Altında Can Verdi

Terör örgütü PKK'dan bir grup silahlarını imha etti

FC St. Pauli, Louis Oppie’yi Kadrosuna Kattı

Hamburg’a 50 Milyon Euroluk Dev Destek: “Impossible Founders” Startup Fabrikası Geliyor

Yükleniyor