Tarih: 25.02.2021 01:40

Aktüel Corona toplantısı, Facebook’ta canlı yayınlanacak

Facebook Twitter Linked-in

Milletvekili Ali Şimşek ile Hamburg Maliye Bakanı Andreas Dressel’in katılacağı, koronavirüs pandemisi yardımlarının ele alınacağı Aktüel Corona Yardımları isimli toplantı, Facebook’tan canlı olarak izlenebilecek.
 
Almanya Sosyal Demokrat Partisi (SPD) Hamburg Eyalet Milletvekili Ali Şimşek ve Hamburg Maliye Bakanı Andreas Dressel, Cuma günü saat 18.30’da Facebook’tan canlı olarak yayınlanacak Aktüel Corona Yardımları isimli toplantıya katılacak.
 
Toplantıda, Almanya hükümetinin sağladığı Aktüel Corona isimli yardımlarla ilgili olarak bilgilendirme yapılacak ve konuklardan gelecek sorunlar yanıtlanacak. 
 
“Konuyla ilgili her türlü soru ve sorununuzu iletebilirsiniz”
 
Milletvekili Şimşek, toplantıyla ilgili olarak yaptığı duyuruda, “Birçok yardım paketi olmasına rağmen yardım alamamış, yardımları gecikmiş veya kapsam dışı kalmış işveren var. Amacımız, esnafların, tek kişilik işverenlerin sorularını dinlemek, mevcut yardımlar ve yeni planlanan yardım paketleri hakkında bilgi vermek ve vatandaşlarımızın sorularını yanıtlamak. Vatandaşlarımız, sorunlarını ve soruları bize önceden bildirirse çok seviniriz. Değerli Hamburglular, bize naklen yayın sırasında da https://fb.me/e/h1ubKL7fC adresinden bağlanarak bize sorularını iletebilir.” ifadelerini kullandı.
 

 
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —