Tarih: 04.04.2024 20:35

Aka-Arslan Pflegedienst, 26. Yılını Açık Kapı Gününde Kutladı: Bakım Hizmeti ve Demans Konferansıyla Müşterilerini Bilgilendirdi

Facebook Twitter Linked-in

Hamburg'un en eski bakım servislerinden biri olan Aka-Arslan Pflegedienst, 26. yılını Bergedorf-Lohbrügger Landstrasse'de düzenlediği açık kapı gününde kutladı. 3 Nisan 2024 Çarşamba günü gerçekleştirilen etkinlik, müşterileri, komşuları, dostları ve çalışanlarıyla bir araya gelerek yapılan hizmetler hakkında bilgi alışverişi sağladı.

Firma sahibi Esma Aslan tarafından 1998 yılında kurulan Aka-Arslan Pflegedienst, başarılı sağlık hizmeti çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Açık kapı gününde konuşan Aslan, "Amacımız insanlara faaliyette olduğumuzu göstermek, hastaları birbirleriyle tanıştırmak ve onların dış dünyanın havasını tenefüs etmelerine olanak sunmaktır" dedi.

Konuşmasının devamında Aslan, etkinliklerinin hastaların sosyal hayata uyumunu kolaylaştırmayı hedeflediğini belirterek, "Bu tür etkinliklerde hastalarımızı bunama, palliativ bakım, yaşam kalitesini yükseltme gibi konularda bilgilendirerek onların sosyal hayata uyumunu kolaylaştırıyoruz. Bizler burada sevgi yumağıyla birbirimize kenetlenmiş büyük bir aile gibiyiz. Bakım hizmetinde bulunduğumuz hastalarımızın ihtiyaçlarını gidermek, onları yeni çıkan yasalarla ve hakları konusunda bilgilendirmek, onların hayata tutunmalarına katkı sağlamak, onların mutluluklarını görmek, tanık olmak ve paylaşmak bizlere müthiş derecede bir keyif veriyor" şeklinde konuştu.

Aka-Arslan Pflegedienst'in düzenlediği açık kapı gününde aynı zamanda "Demans hastaları" için bir konferans da düzenlendi. Bu etkinlik, firma müşterilerinin ve ilgilenenlerin bilgi ve deneyimlerini paylaşmasına olanak sağladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —