Tarih: 04.03.2021 20:50

AGDF’den “Sen de Güneş’e Umut Olabilirsin” Kampanyası

Facebook Twitter Linked-in

Avrupa Giresun Dernekleri Federasyonu (AGDF), SMA Tip 1 hastası Güneş Karavil için “Sen de Güneş’e Umut Olabilirsin… Güneş’in Bizlere İhtiyacı Var” isimli bir kampanya başlattı.
 Merkezi Almanya’nın Köln kentinde bulunan AGDF tarafından başlatılan kampanya, Avrupa genelinde sürdürülüyor.
 “Aile zor günler geçiriyor”
 Avrupa Giresun Dernekleri Federasyonu Başkanı Metin Çoban, Giresun’da SMA Tip 1 tedavisi gören Güneş’in ailesine maddi destek sağlamak için kampanyayı başlattıklarını
belirtti. Kampanyadan elde edilen gelirin aileye gönderileceğini kaydeden Çoban, “Aile zor günler geçiriyor. Aileye verilecek destek yavrumuzun mutlu ve sağlıklı yarınlara kavuşmasını sağlayacaktır.” ifadelerini kullandı.

 Kampanya sosyal medyadan da yürütülüyor
 Çoban, “AGD Federasyonumuza bağlı derneklerimizin yönetim kurulu ve üyeleri maddi katkıda bulunmak isteyen vatandaşlarımızla irtibata geçecek. Yardım kampanyasına katılmak isteyen gönüller, bölgelerde bulunan dernek yöneticileriyle görüşebilir. Kampanyaya sosyal medya üzerinden katkıda bulunmak isteyenler de en yakın dernek yetkililerine ulaşarak yardımda bulunabilir.” şeklinde konuştu.  
 
Birçok dernek katkı sağlıyor
 
Kampanya’ya federasyon bünyesindeki, Mülheim Giresunlular Kültür ve Uyum Derneği, Köln Avrupa Giresun Derneği, Stuttgart Baden Wüttemberg Karadeniz Giresunlular Derneği, Schömberg Giresunlular Derneği, Kempten Bavyera Karadeniz Giresunlular Derneği ve Viyana Avusturya Giresunlular Derneği destek veriyor.
 

 
 
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —