Tarih: 03.10.2021 13:47

Açık hava reklamcılığı ve tabelacılıkta As Reklam markası

Facebook Twitter Linked-in

Haber: Hüseyin Ekmekçi

AS Reklam, açık hava reklamcılığı ve tabela sektöründe, 1999 yılından bu yana başarılı çalışmalar yapıyor. Alman kökenli LED firmasını satın aldıktan sonra LED temelli çalışmalara imza atan kuruluşun sahibi Oğuz Kalpakçı, gazetehamburg’a yaptığı açıklamada “LED lambaları çeşitlerimizle bu alanda çok iddialıyız. Perakende satışlarımızın yanı sıra, toptan satışlar da yapıyoruz. Özellikle yeni açılan iş yerleri için sensörlü veya sensörsüz olmak üzere her türlü ve her boyutta lambaların satışını ve montajını yapıyoruz.” diyor.
21. yıl kutlanıyor
As Reklam’ın 21. yılını kutladıklarını belirten Kalpakçı açık açık hava reklamcılığında 21 yılı geride bırakma başarısının sırrını iş disiplini, kalite ve güler yüzlü personel olarak açıklıyor. Kalpakçı “Bizden önce bu alanda hizmet veren birçok firmaya bakıyoruz, bugün yok. AS Reklam olarak çift taraflı kasalar, yürüyen ve kayan yazılar, elektronik çalışma sistemine sahip olan tabelalar, araç yazıları, cam yazıları, logo ve tasarım gibi birçok dalda hizmet sunuyoruz. Zengin ürün çeşitlerimiz vardır. Özellikle elektrik işi yapan firmalara yüzde 25’e varan indirimler uyguluyoruz. Ürünlerimiz iki yıl garantilidir.” diye konuşuyor.    
On-line satış da yapılıyor
As Reklam, www.asshop24.de web sitesi üzerinden on-line satış da yapıyor. Firmanın hizmetleri hakkında 040/7526831 numaralı telefondan Türkçe ve Almanca bilgi alınabiliyor.
 

 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —