27. Parlamenter Yaz Festivali: Hamburg’da Büyük Buluşma

Hamburg Belediye Binası'nın avlusunda düzenlenen 27. Parlamenter Yaz Festivali'nde, Başkan Carola Veit, siyaset ve toplumdan 1.200'den fazla temsilciyi ağırladı.

Hamburg 16.07.2024 21:52:00 0
27. Parlamenter Yaz Festivali: Hamburg’da Büyük Buluşma

Hamburg Belediye Binası'nın avlusunda düzenlenen 27. Parlamenter Yaz Festivali'nde, Başkan Carola Veit, siyaset ve toplumdan 1.200'den fazla temsilciyi ağırladı.

Parlamento, parlamenter yaz tatili başlamadan önce, yıl boyunca siyasi ve toplumsal katkılar sağlayan, Hamburg’da ve Hamburg için birçok şey başaran kişilere teşekkür etti: derneklerde ve birliklerde, gönüllü çalışmalarda ve siyaset, ekonomi, kültür ve toplumun her alanında yer alan kişilere. Başkan ve ev sahibi Carola Veit, demokrasinin şehrimizde desteklenmesinin ne kadar önemli olduğunu vurguladı. Hamburg'da her üç kişiden birinin gönüllü çalışmalarda yer aldığını ve böylece iyi bir birlikte yaşam ve anlayış için çaba gösterdiğini belirtti.

Başkan Carola Veit, konuşmasında şunları söyledi: “Demokrasimiz, katılım göstermek ve katkıda bulunmak isteyen vatandaşlara ihtiyaç duyar. Sosyal faaliyetlerini de Hanse geleneğine uygun olarak demokratik ve dayanışmacı toplumumuzun temeli olarak görenlere. 2023 yılında Hamburg Anayasası'na gönüllü çalışmayı teşvik etmeyi ekledik. Bu nedenle, bugün burada bizimle kutlama yapan ve şehrimizde gönüllü olarak çalışan birçok insanın olması beni çok mutlu ediyor. Hepiniz çalışmalarınızla demokrasimizi destekliyor ve ona katkıda bulunuyorsunuz. Yorulmak bilmeyen çabalarınız ve özveriniz için teşekkür ederim. Hamburg'u her gün biraz daha iyi hale getiriyorsunuz.”

Bu yıl 27.si düzenlenen Parlamenter Yaz Festivali, ilk kez milletvekilleri, senato üyeleri, medya, ekonomi, kültür, gönüllü çalışmalar, dernekler ve birlikler arasında akşam saatlerinde müzikli bir programla zenginleştirildi. Müzik de insanları birleştirir. Hamburg Pub Korosu'nun pop müziği programı, davetli konuklar arasında coşku yarattı.

Yaklaşık 1.200 konuk, Hamburg restoranlarından 19 stantta sunulan çeşitli yiyecek ve içeceklerin tadını çıkardı. Bu yıl da Hamburg Parlamentosu, yaz festivalini daha sürdürülebilir hale getirmeye özen gösterdi.

Etkinlik, bu yıl da birçok Hamburg şirketinin desteğiyle mümkün oldu: Beiersdorf AG, Asset Solution AG, Möhrle Happ Luther Service GmbH, Stiftung Grone Schule, WAGS Hamburg Events GmbH, Ratsherrn Brauerei GmbH, Fritzkulturgüter GmbH, Alsterfood GmbH, Das Geld hängt an den Bäumen gGmbH, Hotel Hafen Hamburg Wilhelm Bartels GmbH & Co. KG, J. J. Darboven GmbH & Co. KG, Schaustellerverband / Landesverband Ambulantes Gewerbe, Better Burger Company, Rindchen's Weinkontor GmbH & Co. KG, Siggis Pizza, Crêpe n roll, In Guter GmbH, Outdoor Cine GmbH.

Bu renkli ve anlamlı etkinlik, Hamburg’un gönüllülük ve dayanışma ruhunu bir kez daha gözler önüne serdi.

 

 

www.gazetehamburg.com

Frankfurt’ta Mobil Sosisli Satıcısı Sosyal Medyayı Salladı

Hannoverscher Bahnhof Belirsizliği Sürüyor: Sol Parti’den “Sorumluluğu Üstlenin” Çağrısı

BFH Kararıyla Netlik Sağlandı: Almanya’nın Yeni Emlak Vergisi Reformu Hukuka Uygun Bulundu

Hannover’den İnsan Hakları Çağrısı: Onay, “Göç Bir Fırsattır” Diyen Belediye Başkanlarına Katıldı

Verfassungsschutz Geri Adım Attı: Dava Geri Çekildi, Siyasi Kriz Büyüyor

Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akif Ersoy ‘Uyuşturucu’ Soruşturmasında Gözaltında

Hamburg’da Isı Dönüşümü Hızlandı: Wärmepumpe Kullanımı Rekor Kırdı

Hamburg’da Yılbaşı 2025/2026: Binnenalster ve Rathausmarkt’ta Havai Fişek Yasağı

Hamburg’da Yeni Mietenspiegel Açıklandı: Küçük Artış, Büyük Sorunlar

Hamburg Üniversitesi’nden Alarm Mektubu: “Artık Dayanacak Gücümüz Kalmadı”

St. Pauli’nin Zorlu Kurası: DFB-Pokal Çeyrek Finalinde Leverkusen Deplasmanı

Hannover’de Şok İddia: Engelli Kamu Çalışanı Bir Bitki Yüzünden Tazminatsız İşten Atıldı

Lübeck’te 39 Yaşındaki Krzysztof K. Kayıp: Polis Halktan Yardım İstiyor

Schleswig-Holstein Türk Toplumundan Samet Yılmaz’a Tebrik: “Kiel İçin Yeni Bir Dönem”

Kiel’in Yeni Belediye Başkanı Samet Yilmaz Oldu

Hamburg’da Unutulmaz Nordderby: HSV, Werder Bremen’i 3–2 Mağlup Etti

Kiel’de Kritik Gün: Yeni Büyükşehir Belediye Başkanı İçin Oylar Sayılıyor

YTB Başkanı Turus, Köln’de Irkçılık ve İslam Düşmanlığına Karşı Yürütülen Çok Boyutlu Mücadeleyi Anlattı

CHP’de Kritik Atama: Nurhayat Altaca Kayışoğlu Yurtdışı Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oldu

St. Pauli’den Köln’de Son Nefeste Gelen Puan: Jones Uzatmada Kahraman Oldu 1-1

Zwei junge Autoinsassen bei schwerem Unfall in Stade-Haddorf lebensgefährlich verletzt

Selina Çukur, 2025 U17 Avrupa Şampiyonası Milli Takım Kadrosunda

66 Karar: İçişleri Bakanları Konferansı Bremen’de Önemli Adımlar Attı

A2’de Dönersipişi Kontrolü: Braunschweig Gümrüğü Soğuk Zincir İhlalini Ortaya Çıkardı

Hamburg’un Girişimi Sonuç Verdi: Kadınlara Yönelik Cinsel Şiddetle Mücadelede Yeni Dönem

AVRUPA’DAN GÜÇLÜ ÇAĞRI: “TÜRKİYE UÇUŞLARI MAKUL FİYATA İNSİN!”

TÜMKİAD'A OXFORD'DAN PRESTİJLİ ÖDÜL

Hamburg’da Örnek Dayanışma: Demokrat Çorumlular’dan Engelsiz Yarınlar İçin Buluşma

TGD 30. Yılını Kutladı

Hamburg’da Büyük Şok: HSV, DFB-Pokal’da Holstein Kiel’e Penaltılarla Veda Etti

Yükleniyor

Frankfurt’ta Mobil Sosisli Satıcısı Sosyal Medyayı Salladı

Hannoverscher Bahnhof Belirsizliği Sürüyor: Sol Parti’den “Sorumluluğu Üstlenin” Çağrısı

BFH Kararıyla Netlik Sağlandı: Almanya’nın Yeni Emlak Vergisi Reformu Hukuka Uygun Bulundu

Hannover’den İnsan Hakları Çağrısı: Onay, “Göç Bir Fırsattır” Diyen Belediye Başkanlarına Katıldı

Verfassungsschutz Geri Adım Attı: Dava Geri Çekildi, Siyasi Kriz Büyüyor

Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akif Ersoy ‘Uyuşturucu’ Soruşturmasında Gözaltında

  • Perşembe 12.5 ° / 6.9 ° Güneşli
  • Cuma 8.4 ° / 6.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 13.4 ° / 6.2 ° Güneşli