Tarih: 13.08.2022 14:27

“Volkan Gökçek, dünya sıralamasındaki yerini yükseltecek”

Facebook Twitter Linked-in


Yenilgisiz Türk Boksör Volkan Gökçek, 13 Ağustos Cumartesi gecesi Hamburg’da ringe çıkacak. Gökçek, Macar Dövüşçü Gabor Gorbics’e karşı eldiven giyecek.
 
Sporcularına olan güveninin tam olduğunu bildiren EC Boxing Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ceylan “Volkan’a olan güvenim de tamdır ve bu karşılaşmayı da kazanarak dünya sıralamasındaki yerini yükseltecektir.” dedi.
 
Son dönemlerde dünyanın dört bir köşesinde aldıkları başarılarla boks otoritelerinin dikkatini üzerlerine çektiklerini vurgulayan Ceylan ‘Özellikle Ali Eren Demirezen’in Amerika’da kazandığı başarılar tüm dünyanın dikkatlerini üzerimize çekti. Almanya’da boksun Oscar’ı olarak kabul edilen (Herqul German Boxingawards) ölülüne tüm kulüp olarak bizi teklif etti. Önümüzdeki ay Almanya’nın en başarılı boks adamları olarak ödülleri toplayacağız.” şeklinde konuştu.
 
Dünyanın en başarılı kulüplerinden biri
 
Kulübün Basın Danışmanı Vedat Alyaz ise Almanya’da dört yıl üst üste yılın en iyi promotörü seçilen Erol Ceylan’ın, dünyanın en başarılı kulüplerinden birini kurarak zirveye çıkardığını vurguladı.
 
Gökçek, Antrenör Bülent Başer eşliğinde çalışmalarını tamamladı ve maç gününü beklemeye koyuldu. EC Boxing forması altında kulübün gelecek vadeden boksörlerinden Ukraynalı Ihor Shevadzutskyi de Amerikalı Efsane Boksör Kevin Johnson’a karşı yumruk sallayacak.
 

 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —