Tarih: 08.03.2021 20:48

“Umarım, dinleyen herkes aşkı bulur”

Facebook Twitter Linked-in

“Kışa Döndü Mevsimler” şarkısıyla tanınan Cengiz Kaçan, iki yıl aradan sonra “Aşık Olsam” single çalışmasıyla müzikseverlerle buluştu.
 
Söz, müzik ve aranjesini Yüksel Cankurtaran’ın üstlendiği klibin yönetmenliğini ise Oğuzhan Güzel yaptı. Yavuz Burç Plakçılık şirketi tarafından piyasaya sürülen “Aşık Olsam”, tüm dijital platformlardaki yerini alırken dinleyiciler kliple ilgili olarak “Şarkı kadar eğlenceli, izlenmesi keyifli bir klip olmuş.” yorumunu yaptı. 
 
Herkesin güzel bir aşka sahip olmak istediğini aktaran Kaçan “Ben de bu yüzden “Aşık Olsam” dedim. İlk dinlediğim andan beri şarkımızın enerjisine inandım. Umarım, hepimiz için aşk dolu bir sene olur ve dinleyen herkes aşkı bulur.” ifadelerini kullandı.
 
Küçük yaşlarda başlayan müzik yolculuğu
 
9 Şubat 1983 doğumlu Cengiz Kaçan, Kayserili anne babanın, Ankara'da doğmuş iki çocuğundan ilki. Orta eğitimini Başkent’te tamamlayan Kaçan, 2009 yılında Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü'nden mezun oldu. Kaçan, Ankara’da küçük yaşlarda amatör olarak müziğe başlayan yolculuğunu, güçlü sesi ve etkili sahne performanslarıyla kısa sürede farklı şehirlere hatta ülkelere taşıdı. Yılların vermiş olduğu sahne tecrübesi ve oluşturduğu kitle sayesinde etkinliklerin aranan sanatçıları arasında yer alan Kaçan’ın ilk single çalışması “Kışa Döndü Mevsimler” 2018 yılında dinleyicilerle buluşmuştu



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —