Tarih: 17.02.2014 23:11

‘Ticaret içimde uyuyan bir arslandı’

Facebook Twitter Linked-in

Gazetehamburg ‘un işverenlerimizi tanıtım serimizde bu hafta  taharetli tuvaletleri Hamburg’a ilk getiren genç iş adamımız Burhan  Özdemir ,iş alanındaki yükselişinin sırlarını gazetehamburg’a anlattı.
 
Gazetehamburg :Burhan bey sizi tanıyabilirmiyiz?
Burhan Özdemir:Ben Samsunluyum.Aile Birleşimi nedeniyle Almanya’nın Hamburg kentine geldim.Çeşitli firmalarda işçi olarak çalıştım.
Gazetehamburg:İş alanına nasıl atıldınız?
Burhan Özdemir : Su tesisatı alanında meslek yaptım.Çevremdeki insanlardan çok sayıda talep geliyordu.Türkiye’de bulunan taharetli tuvaletlere ilgi her geçen gün daha da artıyordu.Bana sürekli sorular soruluyordu. Tuvalet taşı satan Alman işyerlerinde taharetli tuvalet bulamadıklarını ,Türkiye’ye tatil amacıyla araba ile giden vatandaşlarımızın tuvalet taşı getirdiklerini duyunca ,Türkiye’de ki, firmalarla görüştüm.Görüşme sonrası Türkiye’den taharetli tuvalet taşları getirdim.Başta çevremdeki insanlar olmak üzere benden istek de bulunan vatandaşlarımızın evlerine taharetli tuvalet taşlarını taktım.Şu anda ilgi çok güzel zaten her vatandaşımızın ihtiyacıdır.Olmazsa olmaz dedikleri seçeneklerden birisidir.


Gazetehamburg:Neden bu alana yöneldiğinizi anlattınız.Bu alanda veya ticarette hedefiniz nedir?
Burhan Özdemir:Bu alanda ilk olmam nedeniyle  tabiiki benim hedefim tüm vatandaşlarımızın evlerine bu tuvalet taşlarını takmak olacak.Ticaret benim içimde uyuyan bir arslandı.Ticaret cesaret işidir.Bende bu cesaretin olduğuna inanıyorum.Aklımda bulunan kendim ile istişare ettiğim bu alanda yeniliklere açık çalışmalar içinde yükselmeyi hedefliyorum.
Gazetehamburg:Ticarete atılmak isteyen gençlerimize tavsiyeleriniz nelerdir?
Burhan Özdemir: Benim tavsiyem okullarını okuyup bitirmeleri ve sevdikleri alanda meslek eğitimi almalarını istiyorum.Almanya’da ekmek artık arslanın ağzındadır.mesleği olmayan insanların iş bulma imkanı gittikçe azalıyor.Onun için sevdikleri alanda meslek eğitimi alsınlar.Ticarette cesaret çok önemlidir.Başarabilecekleri alanda  cesaretle ticaret yapmaya yönelsinler.
Gazetehamburg:Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
Burhan Özdemir :Asıl ben teşekkür ederim. Bana bu imkanı verdiğiniz için
 
 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —