Tarih: 10.05.2022 00:11

“THY, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKEN ÖNEMLİ BİR KURUM”

Facebook Twitter Linked-in

İlhan Baba-Nürnberg
 
Türk Hava Yolları (THY) Nürnberg Müdürlüğü, acentelerine yönelik bayramlaşma programı düzenledi. Nürnberg Türkuaz Restaurant‘da düzenlenen bayramlaşma programına, THY Nürnberg Müdürü Abdullah Ömer Çelik, THY Marketinf Şefi Sümeyya Ay, THY Nürnberg Satış Temsilcisi Bahadır Korkmaz ile Nürnberg Müdürlüğüne bağlı olarak çalışmalar yapan THY acenteleri katıldı.

Programda kısa bir konuşma yapan Nürnberg THY Müdürü Abdullah Ömer Çelik, pandeminin azalmasıyla birlikte artan iş hacmi hakkında bilgi verdi.
 
“Başarılı bir sezon diliyorum”
 
Nürnberg’den bu yaz ayında Adana ve Kayseri’ye direkt uçuşların gerçekleştirileceğini söyleyen Çelik, 18 Mayıs tarihinde Türk Hava Yolları’nın ürün yelpazesini daha da genişletme amacıyla geçiş yapacağı yeni ücretlendirme modeli “Yurt Dışı Ürün Segmentasyonu”nun çeşitli avantajları hakkında açıklama yaptı. Çelik “Umarız, pandeminin etkisi tamamen kaybolur ve bir daha geçtiğimiz senelerdeki gibi kısıtlamalara maruz kalmayız. Hepimiz için başarılı bir sezon geçirmeyi temenni ediyorum. Türk Hava Yolları, müşterilerine verdiği kaliteli hizmet ile dünya çapında dikkatleri üzerine çeken önemli bir kurum. THY acentelerinin eğitimli ve bilgili olması bilet satışının artmasına neden olur. Bu nedenle THY Genel Müdürlük tarafından açıklanan aydınlatıcı bilgileri iyi takip etmek, müşteriyi artırır” vurgusu yaptı.
 

 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —