Tarih: 21.05.2015 09:32

'ONKEL ŞAHİN GÖZ 'Antalya'da hotel açtı

Facebook Twitter Linked-in

ONKEL RESORT HOTEL AÇILDI

İnşaat, yapı kimyasalları, madencilik ve lojistik sektörlerindeki başarılarıyla adından sıkça söz ettiren Onkel Group Dirmil, bu kez turizm sektörüne adım attı.

Beldibi Çiftçeşmeler Mevkii’nde Onkel Resort Hotel’i Antalya turizmine kazandıran Onkel Group Dirmil, geçtiğimiz günlerde nezih bir davetle otelin açılışını gerçekleştirdi.

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer ile seçkin davetlilerin katıldığı açılışta konukları Onkel Group Dirmil Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Şahingöz ile eşi Sevda Şahingöz’ün yanı sıra Yönetim Kurulu Üyeleri İlkay Şahingöz ve Adnan Buldak karşıladı. Onkel Group Dirmil Ailesi’nin konukları otel hakkında bilgilendirdikleri açılışta kokteylin ardından yemeğe geçildi.

KIŞ DÖNEMİNDE DE FAALİYET GÖSTERECEK
Kısa süre önce bünyelerine kattıkları Onkel Resort Hotel’in yılın 12 ayı faaliyet göstermesi için kış dönemi çalışmalarına da şimdiden başladıklarını belirten Onkel Group Dirmil Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Şahingöz, “137 odası bulunan ve 300 yatak kapasiteli otelimizde 65 metre sahil bandına sahip plaj ve iskelenin yanı sıra açık ve kapalı havuzlar, SPA, Alacarte Restaurant ve Snack Bar bulunuyor” diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —