Beylikdüzü Kültür merkezi (BKM) de gerçekleşen geceden önce konuklara sponsor firmaların üstlendiği ikramlar kokteyl olarak sunuldu. Gecenin sunuculuğunu , yazar Ahmet Karayün başarılı sunum gerçekleştirdi.
Gecenin açılış konuşmasında YBBD başkanı Nezir Karayün 20.01.2015 tarihinde başlatmış oldukları ve 16 saatlik kurs sonunda başarı sağlayan kursiyerlerimize sertifikalarını vermelerinin mutluluğunu yaşadığını belirterek bizlere her tür yardımlarını esirgemeyen Halk eğitimi müdürlüğüne, İlçe milli eğitim müdürümüze , belediyemize ve sponsor olan 4 firmamıza huzurlarınızda teşekkürü borç biliyorum dedi.
Eğitimi veren İbrahim Hakkı Damat'a da teşekkür edilen etkinliklere Büyükçekmece ve küçükçekmece ilçe milli eğitim müdürleri, Belediye başkan vekili Ömer Şatır meclis üyeleri, STK temsilcileri, İş adamları eski kurucu başkan Vehbi Orakçı , muhtarlar, katılım sağladılar. Sertifikalar , protokoldeki konuklarca kursiyerlere verilmesinin ardından gecenin etkinliği aile fotolarıyla taçlandı.
İlçe Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol düzenlenen etkinliğe ilçe dışında olduğunu beyan eden tebrik telgrafı konuklarca hayli beğeni aldı, alkışlandı.
(Dilek Köroğlu)
Lübeck’te Tarihi Karstadt Binası Eğitim Merkezi Oluyor
Hamburg-Eppendorf’ta 53 Yaşındaki Kadın Kayıp: Polis Fotoğrafla Arıyor
İhsan Tarakçı’nın Yeni Romanı “Kül” Okurla Buluşmaya Hazırlanıyor
Hamburg Bürgerschaftı’nda AfD Tartışması: “Yasak Süreci Daha Fazla Geciktirilmemeli”
Hamburg’da Cezaevi Personeline Sağlık Güvencesi: Heilfürsorge Geliyor
Hamburg’da Kar Alarmı: Cenazeler ve Definler Geçici Olarak Durduruldu
Hamburg’da Kar Engeli: St. Pauli – Leipzig Maçı İptal Edildi
Hamburg Büyükşehir Belediye Başkanı’ndan Kar Uyarısı: Zorunlu Olmadıkça Dışarı Çıkmayın
Hamburg’da Mülteciler Aylarca Bekliyor: Temel Yardımlar İçin 3,6 Ay Gecikme