Tarih: 19.04.2022 20:21

“Haluk Ulusoy, Türk futbolunu şahlandırır”

Facebook Twitter Linked-in

Haber: Uğur Türkmen
Savaş Menteş; Cristiano Ronaldo’dan Paris Hilton’a, Michael Jackson'dan Mike Tyson’a, Hollywood yıldızlarından Türkiye’deki birçok ünlüye yakın koruma gerçekleştirmiş,  Milli Takım, Galatasaray, Trabzonspor ve Beşiktaş'ın koruma ekibinin başında olan, Mustafa Denizli, Şenol Güneş, Fatih Terim gibi isimleri korumuş, uluslararası bir yakın koruma.
Menteş'in, Almanya’nın Billd gazetesine kapak olmuş bir röportajı yayınlanmış. Menteş gazeteye verdiği röportajda, Türkiye Futbol Milli Takımı’na önemli başarılar kazandırmış Haluk Ulusoy’la ilgili kısım göze çarpıyor. Menteş şu ifadeleri kullanıyor:
“Haluk Ulusoy Başkan’ın, Türkiye Futbol Federasyonu’na vermiş olduğu hizmetleri ve başarıları da unutmamak gerekiyor. Şahsen ben isterim ki Haluk Ulusoy, Federasyon’un başına bir kez daha geçsin. Ben 2002 Dünya Kupası dışında 2000 senesinde bulunduğum, Belçika ve Hollanda’ da gerçekleştirilen Avrupa Şampiyonası’nda Avrupa macerası yaşadım. Haluk Ulusoy Başkan’ımızın bu başarıları ile Türk futbolu resmen çağ atladı. Türk futbolunu “dünya markası” yapan böylesine efsane bir başkan ile çalışmak da benim için ayrı bir onur tabii. Burada gerek Şenol Güneş Hoca’mıza gerekse Mustafa Denizli Hoca’mıza bu şampiyonalarda verdikleri emekler için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Türk futbolunun ve Milli Takım’ın hâli içler acısı. Haluk Ulusoy göreve tekrar gelirse onun Türk futbolunu şahlandıracağına inanıyorum. Haluk Başkan’ım, gerektiği zaman büyük bir patron gerektiğinde de mükemmel bir başkandır. İşindeki disiplini ve ciddiyeti de malum. Yeniden dostluk havasında herkesi kaynaştıracağına yürekten inancım var.
“Takıma bir abi, bir babaydı”
Görüşmelerde ve konuşmalarda bürosunun ve ofisinin kapısı herkese açıktı. Ben sürekli federasyonda olduğum için federasyon ve milli takım ile birlikte Haluk Başkan’ın koruma görevini de üstleniyordum.
Haluk Ulusoy Başkanımız, dünya kupası macerası boyunca tüm milli takımla kampta birlikte kaldı. Hiçbir gün desteklerini esirgemedi. 2-1 kaybettiğimiz Brezilya maçında dahi maç sonrası takıma gerekli morali vererek tüm takımı bir abi, bir baba şefkati ile motive etti ve daha da ateşledi.
Kendisinin ne derece uzman bir statüde olduğuna ben şahidim. Haluk Başkan’ım yeniden Federasyon’un başına gelebilirse güçlü bir federasyon, profesyonel bir milli takım, her şeyden önce Türk halkına heyecan, aksiyon dolu başarılı izlenimler bırakan gelişmiş bir Türk futbolu oluşturacağına inanıyorum.
 
Haluk Başkan gerek icraatları ve başarıları gerekse muhteşem ekibi ve tüm personeli ile Türk futboluna gelmiş geçmiş en başarılı başkanların başında gelir. Kendisinin yeniden gelmesiyle o havayı tekrar yakalayacağımızdan eminim.”

 
 
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —