Tarih: 24.10.2022 19:31

“Güneş tutulması yeni başlangıçlar getirecek”

Facebook Twitter Linked-in

Astrolojinin “yeniden başlamak” mottosunu anlatan güneş tutulması, 25 Ekim Salı saat 13.49’da 2 derece Akrep burcunda gerçekleşecek. 30 Nisan’daki güneş tutulmasının etkilerinin kaybolmasına fırsat vermeden yeni tutulmanın etkisine gireceğiz ve en az altı ay boyunca bu eksende kalacağız. Astrolog Selen Yüksek Zodyak’ın en zor burçlarından olan Akrep’in karmaşa ve kaosu temsil ettiğini, ölüm ve yeniden doğuş ile ilgili olduğunu belirterek “Dolayısıyla güneş tutulmasının ana teması ‘küllerimizden yeniden doğmak, zorlu bitişlerin ardından gelecek yeni başlangıçlar’ olacak. Yaşamımızın birçok alanında istemesek bile yenilikler yapmak, yeni kararlar almak zorunda kalabiliriz. Bu dönemde borsa, kripto paralar, altın gibi konularda zorlayıcı durumlar yaşanabilir.” ifadelerini kullandı.
 
“Ülke yöneticileri zorlanacak”
 
Akrep burcu doğum haritamızda hangi evdeyse o ev konularında zorlanmalar yaşayabileceğimize işaret eden Yüksek, evlerin temsil ettiği alanlarda yeni bir döneme gireceğimizi vurgulayarak tutulma anında yükselen Oğlak ve Plüton’un da devrede olacağını aktardı. Yüksek “Mesleki konular ve alt üst ilişkileri gündemde olabilir. Ülke yöneticilerinin zorlanacağı gündemler olabilir, görevlerinden ayrılabilir ya da ayrılmak zorunda bırakılabilir.” uyarısı yaptı.
 
“Doğru zamanı beklemeliyiz”
 
Güneş tutulması sırasında Mars’ın İkizler burcunda retro hareketinde olacağını hatırlatan Astrolog Selen Yüksek “Yanlış anlama ve anlaşılmalarla sıklıkla karşılaşabilir, yalan haberler de bir o kadar yaygın olabilir, dedikodular artabilir. Sakarlıklara, kazalara karşı tedbirli olmalı, sabırsızlıktan kaçınmalı, yapacağımız işlerde doğru zamanı beklemeliyiz. Tanınmış kişilerin sağlık sorunlarına tanık olabileceğiz.” açıklamasında bulundu.
 
“Dönüşüm yoluna girmeliyiz”
 
Güneş tutulmasının ekseninde, kendimizle ve korkumuzla yüzleşmekten korkmamamız gerektiğini aktaran Yüksek “Artık bize iyi gelmeyen, yük haline dönüşen kişilerden/alışkanlıklardan/ilişkilerden kurtulmak için gereken adımları atmamız gereken bir zaman dilimindeyiz. Bırakmamız gereken alışkanlıklarımızı zor gelse de bırakmalı ve bir dönüşüm yoluna girmeliyiz.” şeklinde konuştu.
 

 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —