Sinemaport’un sponsorluğunu gerçekleştirdiği “Cinni Nazar” filmi, gerçek ses kayıtlarının kullanılması ve gerçek olaylardan esinlenilmesi ile korku filmi izleyicilerine yeni bir boyut sunuyor.
Kısa zamanda haberleri ve sinema sektörüne desteği ile dikkat çeken internet portalı Sinemaport’un medya sponsorluğunu yaptığı Cinni Nazar filmi, Türk korku sinemasına yeni pencereler açıyor.
Gerçek olaylardan esinlenilen ve gerçek ses kayıtlarının kullanıldığı filmin fragmanı bile korku filmi izleyicilerine alışılmadık bir deneyim yaşatıyor.
“İnsan mı daha kötü şeytan mı?” sloganıyla izleyicilerin karşısına çıkacak korku ve gerilim türündeki Cinni Nazar’ın yönetmenliğini ve senaristliğini Tayfun Can Demirtaş üstlendi.
Filmin oyuncuları arasında ise Savaş Özkul, Sara Özyıldız, Seçil Altıntaş, Hakan Fidan, Gülay Özyıldız, Fatma Yıldırım yer alıyor. Hocanın sunduğu ürkütücü gerçek
Yönetmen Demirtaş, film için altı ay bir hocayla görüştüğünü ve hoca sayesinde rahatsız bir kızın seslerini kayıt altına aldıklarını ifade ediyor.
Film, Sinan’ın bir sabah eve geldiğinde, anne ve babasını vahşi bir şekilde ölmüş bulmasıyla başlıyor. Polisler, Sinan’ın babasının cinnet geçirip annesini boğarak öldürdüğünü, sonra da intihar ettiğini söylüyor. Gerçekte ise ne olduğunu bir türlü aklı almayan Sinan, bunun normal bir ölüm olmadığını düşünüyor. Cenazeye yirmi beş yıldır görmediği dayısı gelince de aklına şüphe düşüyor. Ne olduğunu öğrenmek için anne ve babasının doğduğu Nazarkuyu Köyü’ne gidiyor.
Film çok kısa zamanda sinemaseverlerle buluşacak.
Minik Kalpler İçin Büyük Kahramanlar: Jenfeld’de Renkli Şenlik
Hamburg Rahlstedt’te Marketin Camlarına Kurşun Yağdı: Polis Tanık Arıyor
Almanya'da mahkeme, AfD'nin "aşırı sağcı" olarak sınıflandırılmasına ilişkin kararın yürütmesini durdurdu
Hamburg’da Çehov Klasiği “Ayı” Sahneye Çıkıyor
HVV’de 3 Bin Kişiye Dilencilikten Para Cezası
80 Jahre nach Kriegsende: Abgeordnete reinigen Stolpersteine vor dem Hamburger Rathaus
Hamburg’da 80 Yıl Sonra Anlamlı Temizlik: Milletvekilleri Stolperstein Taşlarını Sildi
Fransız ve Alman Öğrenciler Bremen’de Tarihle Yüzleşti
Pforzheim Türkspor Tarih Yazıyor: Sarı-Siyah Rüya Gerçeğe Dönüşüyor!
Dr. Peter Tschentscher yeniden Belediye Başkanı
Türkiye, Intersolar 2025 Fuarı'na 94 Firma ile Katıldı
19. Bremen Dayanışma Ödülü Etiyopyalı Aktiviste: Meseret Hadush’a Anlamlı Onur
"Kadıncıklar" Münih’te Sahneye Taşınıyor
Almanya'nın yeni Başbakanı Merz, Federal Meclis'teki zorlu oylamanın ardından koltuğuna oturdu