Tarih: 17.02.2021 21:04

“Avrupalı Türklerin nabzını tutuyoruz”

Facebook Twitter Linked-in

Merkezi, Almanya’nın Köln kentinde bulunan ve 25 yıla yakın medya alanında hizmet veren
Platin Medya Ajans’ın yapımcılığını üstlendiği ‘’’Kadınca’’ isimli haftalık televizyon programı, Avrupalı Türklerin sesini duyuruyor.
 
Pazar günleri, Avrupa saati ile 11.00-13.00 saatleri arasında, Kanal Avrupa’nın Duisburg merkez stüdyolarında canlı olarak hazırlanan program, Avrupa’nın farklı ülkelerinden, birbirinden önemli  konu ve konukları ekrana getiriyor.   
 
Platin Medya Ajans Sahibi İbrahim Taş “Avrupalı Türklerin sesini ekrana getiriyoruz.  Bu alanda bir boşluk vardı. O boşluğu doldurmak istedik. Her hafta, insanlarımızı ilgilendiren farklı konuları işliyoruz. Avrupa’da yaşayan insanlarımızın sorunlarını ekrana getiriyoruz.” dedi.  
Vatandaşların sorunlarına uzman konuklarla çözüm aradıklarını, birbirinden değerli konukların verdiği bilgileri geniş kitlelere ulaştırdıklarını ileten Taş “Zaman zaman sokak röportajlarıyla vatandaşlarımızın nabzını tutuyoruz. İş yaşamında, başarılı insan hikâyelerine yer veriyoruz. Haber başta olmak üzere sağlık, güzellik, eğitim, moda, kültür sanat, magazin, çocuk ve ailelere yönelik önemli bilgiler veriyoruz.“ şeklinde konuştu.
Ekip olarak büyük bir emek harcadıklarının altını çizen Taş “Programımıza destek veren bütün sponsorlarımıza, Kanal Avrupa teknik ekibine ve destek veren görünmez kahramanlarımıza teşekkür ediyorum.’’ diye konuştu.
 
“İzleyicilerimizi bilgilendirmek, bizim için çok önemli”
Kadınca Programı Moderatörü Selda Hava Öz ise davet ettikleri konuklarla topluma her hafta çok önemli konularda bilgiler verdiklerini belirterek “Onları bilgilendirmek, bizim için çok önemli. Programımıza yoğun bir ilgi var. Seyircilerimiz, bu tür programlara her zaman destek vermeli ki sesimizi geniş kitlelere ulaştıralım.”  ifadelerini kullandı.  
 
“Topluma hayati bilgiler veriliyor”
Sosyal sorumluluk kapsamında, büyük bir özveri ile güzel bir program hazırladıklarını ifade eden Kadınca programın Moderatörü Birgül İlan da amatör bir ruhla çalıştıklarını dile getirdi.  İlan “Her hafta, konuklarımızla yoğun bir telefon trafiği yaşıyoruz. Sağ olsunlar, çok uzaklardan davetimizi kırmayarak gelen ve topluma hayati bilgiler veren konuklarımızın olması bizi çok sevindiriyor. İnsanları bilgilendirmek, çok güzel bir duygu… Gelen yoğun talep doğrultusunda, programımıza bir yemek bölümünü ekleyeceğiz.” vurgusunu yaptı.  
Kadınca dergisi
Platin Medya Ajansı bünyesinde aynı zamanda Kadınca adında bir dergi yayınlanıyor.  
 

 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —