Gurbetçilerin bulunduğu otomobilin düğün konvoyundaki otomobillerle çarptığı kazada ölenlerin sayısı 4'e yükseldi
Aksaray'da gurbetçilerin bulunduğu otomobilin düğün konvoyundaki otomobillerle çarpıştığı kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 4'e yükseldi.
Aksaray'da gurbetçilerin bulunduğu otomobilin düğün konvoyundaki otomobillerle çarpıştığı kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 4'e yükseldi.
Almanya'dan memleketi Aksaray'a izne gelen Ali İhsan Çomuk (55) idaresindeki 68 KL 339 plakalı otomobil ile Arotol-Yeşilova beldesi yolunun 7'nci kilometresinde, düğün konvoyunda bulunan Yasin Sert kontrolündeki 68 ACB 027 plakalı ve Burak Akbulut yönetimindeki 68 BG 425 plakalı otomobillerin çarpıştığı kazada yaralananlardan 2 kişi hayatını kaybetti.
Kazada ağır yaralanan ve Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedaviye alınan anne Gönül ve oğlu Hüseyin Bildirici de yaşamını yitirdi. Böylece kazada ölenlerin sayısı 4'e yükseldi. Ölen anne-oğulun Çomuk idaresindeki araçta bulundukları ancak gurbetçi olmadıkları öğrenildi.
Öte yandan, Hüseyin Bildirici'nin tıp fakültesinden bu yıl mezun olduğu ve yakın zamanda Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde göreve başlayacağı öğrenildi.
Aksaray'da dün, gurbetçilerin bulunduğu otomobilin düğün konvoyundaki otomobillerle çarpışması sonucu 2 gurbetçi ölmüş, 6 kişi yaralanmıştı.
Hamburg’da iftar sofrasında birlik ve dayanışma buluşması
Hamburg’da iki kız çocuğu kayıp: Polis alarmda
13 yaşındayken Çorum’dan gittiği Fransa’da belediye başkanı oldu!
Hannover’da Gökyüzüne Uzanan Şampiyona Heyecanı
Zoll’dan İnşaat Sektörüne Büyük Denetim: 10 Kaçak Göçmen Tespit Edildi
LÖSEV Ramazan’da Lösemi ve Kanser Hastalarının Yanında
Hamburg’dan Dünya Tüketici Günü Mesajı: Çocuklara Küçük Yaşta Bilinçli Tüketim Eğitimi
Bremenli Öğrenciler Gdansk Yolcusu: Kardeş Şehir Bağları Gençlerle Güçleniyor
Hamburg’da Olimpiyat Heyecanı: Kararı Halk Verecek
Hamburg Üniversitesi “Seçkin Üniversite” Unvanını Korudu
Hamburg’da Yeni Dönem: Nafaka Avansı Tek Merkezden Yönetilecek
Yükleniyor
Hamburg’da iftar sofrasında birlik ve dayanışma buluşması
Urfalı Zeki Carhoğlu 30 yıldır Ramazan boyunca her gün 200 kişiye ücretsiz iftar verdi.
Hamburg’da hastane krizi: Groß Sand kapanıyor
Almanya’da kaçak işçilik operasyonu: Zoll’dan geniş çaplı baskın
Hamburg’da çalışanlara ucuz ulaşım: Deutschlandticket’e destek geliyor
Hamburg Balesi’nde yönetim uzatıldı
- Cumartesi 11.2 ° / 7.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Pazar 10.9 ° / 7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Pazartesi 7.6 ° / 6.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu





