Esteda Hair Hospital, 2010 yılında saç dökülmesi problemi yaşayan hastalara umut vermek amacıyla kuruldu. Kuruluş şu ana kadar 12 binin üzerinde hastaya hizmet verdi. Hastanenin hizmeti kapsamında, Fue Saç Ekimi uygulaması, DHI Kalem Ekimi uygulaması, sakal ekimi uygulaması, kaş ekimi uygulamasının yanı sıra, kadınlar için saç ve kaş ekimi uygulaması yer alıyor. Uygun olan Fue veya DHI ekim işlemi, kan tahlili sonucunda sabah saatlerinde başlıyor. Bir gün içerisinde altı veya sekiz saat sürüyor.
Üç günlük ağırlama
Esteda Hair Hospital Kurucusu Trikolog Eda Yıldız, yurt dışından gelen misafirler için her şeyi kolay hâle getirdiklerini belirterek onlara üç aşamalı bir konsept sunduklarını kaydetti. Yıldız konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Konseptimizin birinci aşaması havaalanından karşılamadır. Saç ekim işlemi için ülkemize gelen misafirimizin karşılama kodu, daha öncesinden kendisine iletilir ve bu kodu görsel olarak tutan kişiler tarafından karşılanır. İkinci aşama, şehir içi tüm transferleri içeriyor. Misafirimizin otel ve hastane arasındaki operasyon, pansuman olması gibi tüm gidiş ve geliş transferleri ücretsiz olarak tarafımızdan yapılmaktadır. Son aşama ise üç gün beş yıldızlı otelde konaklamadır. Misafirimiz, birinci gün yol yorgunu olacağından dinlenir. İkinci gün sabahı operasyona alınır. Üçüncü gün pansuman ve dinlenme yapılır. Dördüncü gün sabahı ise havalimanından yolcu edilir.”
“Hayaller iki saat uçak yolculuğu kadar yakın”
Yıldız, yurt dışındaki misafirlere yönelik olarak da şu açıklamayı yaptı: “Türkiye’de bulunan iyi kliniklerden biriyiz. Kuruluşumuzdan bu yana birçok hastamıza umut ektik ve aldığımız sonuçlarla mutluluk biçtik. Misafirlerimiz de bu deneyimden faydalanmak isterse hayallerine açılan kapı, onlara sadece iki saat uçak yolculuğu kadar yakın. Onları sizleri bekliyoruz.”
Sağlık Bakanı Nina Warken, expopharm’da PROKAS ve cashManager’i İnceledi
Hamburg Belediye Başkanı Peter Tschentscher’den Kanada ve ABD Ziyareti
Stefan Kuntz’tan HSV Taraftarlarına Sabır Çağrısı
Almanya'da "16. Marl Yağlı Güreşleri" düzenlenecek
Almanya'da bazı milletvekillerinin çalışanlarına parlamento binasına giriş kartı verilmedi
Almanya'da aşırı sağcı silahlı grup kurdukları şüphesiyle 8 kişiye yönelik operasyon
Reeperbahn Festivali 20. Yılında Hamburg’da Müzik Dünyasını Buluşturuyor
Eski Klinik Yeni Okula Dönüştü: St.-Jürgen Caddesi’nde Modern Bir İlkokul
Dortmund Polisi İki Kadın Zanlıyı Fotoğraflarla Arıyor
80-jährige Frau aus Hamburg-St. Pauli vermisst – Polizei bittet um Hinweise
St. Pauli Augsburg’u Devirdi: Tarihî Başlangıç! 2-1
T.C. Mainz Başkonsolosu Mehmet Akif İnam: “Türkiye, 2024’te 62 milyon turistle rekor kırdı”
Verfassungsschutz’un 75. Yılı: Sol Parti’den Sert Eleştiri
50 Yaş Üstü Erkekler İçin Büyük Tehdit: Prostat Kanseri
Almanya'da iç istihbaratın başına bir Türk atandı
A Milli Basketbol Takımı, Avrupa ikincisi oldu
Berlin'de "Gazze'de soykırımı durdurun" çağrısıyla barış gösterisi yapıldı
Bayern Münih sahasında Hamburg'a karşı rahat kazandı
Meta’ya Almanya’da Toplu Dava: Kullanıcı Verileri Tehlikede mi?
Almanya'da Dış İstihbarat Teşkilatı Başkanlığına atanan Jaeger göreve başladı
Almanya’da AfD’li milletvekili Maximilian Krah'ın dokunulmazlığı kaldırıldı
Bremen’de 49. Görsel Sanatlar Teşvik Ödülü İçin Başvurular Başladı
Cumhurbaşkanı Steinmeier’den Menekşe Korosuna Ziyaret
Almanya’da Öldürülen Gülay U.’nun Baş Şüphelisi Gökan Eryener Her Yerde Aranıyor
Steilshoop’ta Sağlık Hizmetleri Çöküşün Eşiğinde: Sol Parti’den MVZ Talebi
Kasayı Çalamadılar, 35 Bin Euro’luk Hasar Bıraktılar
Ulrike Kloiber Yeniden Senato Koordinatörü Seçildi
Eşit Haklar, Eşit Fırsatlar: Hamburg’da Yatay Antidiskriminasyon Bürosu Açıldı
Hamburg Parlamentosu 10. Kez Toplanıyor
Hamburg’da Tekstilde Döngüsel Ekonomi İçin Yeni Adım: “A-Gain Guide” Başladı